Redactia.ro
Home » Monden » Make-up artistul vedetelor a murit la doar 34 de ani din cauza cancerului! Mesajul emoționant transmis de tânără

Make-up artistul vedetelor a murit la doar 34 de ani din cauza cancerului! Mesajul emoționant transmis de tânără

Doliu în lumea filmului.

Anca Molnar, un cunoscut make-up artist din România, s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani, după o luptă cruntă cu cancerul. Familia și prietenii ei sunt devastate de pierdere, iar comunitatea din care făcea parte încearcă să găsească forța de a trece prin această tragedie. Anca Molnar a lăsat în urmă un copil și o carieră de succes, fiind apreciată de multe vedete din România pentru munca sa. După moartea sa, un mesaj de adio a apărut pe profilul ei de socializare, emoționând profund pe toată lumea.

Lupta Ancăi Molnar cu cancerul

Anca Molnar a avut o viață frumoasă și o carieră de succes, dar lupta ei cu cancerul a fost una extrem de dificilă. Ea a fost susținută în această perioadă grea de familie, prieteni și comunitatea din care făcea parte. În momentele de cumpănă, comunitatea a cerut ajutor pentru a strânge bani necesari tratamentului de care Anca avea nevoie. Cu toții cunoșteau povestea sa de viață și au fost alături de ea în cele mai grele momente.

Anca Molnar a luptat cu toate puterile sale împotriva bolii, încercând să mențină speranța vie pentru ea și familia sa. Însă, în ciuda eforturilor depuse, boala a fost mai puternică și a răpus-o. Cei care au cunoscut-o știu cât de mult a luptat și cât de greu a fost pentru ea să facă față acestei suferințe.

Un mesaj de adio emoționant

După trecerea sa în neființă, pe profilul de socializare al Ancăi Molnar a apărut un mesaj de adio care a emoționat profund pe toată lumea. Mesajul reflectă curajul, speranța și iubirea pe care Anca le-a avut pentru viață și pentru cei din jurul ei.

Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin.

Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat…Acasă. Dar de acolo, voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am să vă fac cu ochiul!”, este mesajul scris pe profilul Ancăi Molnar.

Acest mesaj a adus lacrimi în ochii celor care l-au citit și a subliniat încă o dată puterea și frumusețea sufletului Ancăi. Mesajul său de adio este un testament al felului în care a trăit și a iubit viața, chiar și în cele mai dificile momente.

”Te iubesc enorm. Tu ești puterea mea. Te rog sa mai reziști putin, Maine sunt ca noua”, a scris Anca Molnar în mesajul pentru soțul său.

Familia și prietenii, devastate de pierdere

Soțul Ancăi Molnar, Claudiu Molnar, este copleșit de durere după pierderea soției sale. El i-a fost alături până în ultimul moment și acum se pregătește să o conducă pe ultimul drum. Claudiu a transmis și el un mesaj dureros pe rețelele de socializare, anunțând detaliile priveghiului și înmormântării.

Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei, poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18. Înmormântarea va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, la o oră pe care o vom anunța ulterior”, a transmis soțul Ancăi Molnar.

Mesajele de condoleanțe și susținere au început să curgă, iar prietenii și cunoștințele își exprimă durerea și sprijinul pentru familia îndoliată. Pierderea Ancăi Molnar a lăsat un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și au iubit-o.

Un exemplu de curaj și speranță

Anca Molnar va rămâne în amintirea celor care au cunoscut-o ca un exemplu de curaj, speranță și iubire. Lupta sa cu cancerul a fost un testament al determinării și al dorinței de a trăi fiecare moment la maximum. Mesajul său de adio este o reamintire pentru toți cei rămași să trăiască frumos și să aprecieze fiecare clipă.

Viața și lupta Ancăi Molnar sunt o inspirație pentru mulți și un testament al puterii de a face față adversităților cu demnitate și speranță. Comunitatea o va păstra mereu în inimile lor, iar familia și prietenii vor continua să o celebreze prin amintirile frumoase și prin felul în care vor trăi, onorându-i dorința de a trăi frumos și din plin.

Anca Molnar s-a stins din viață, dar amintirea sa va dăinui prin cei care au iubit-o și au apreciat-o. Rămâne un exemplu de putere și speranță, iar mesajul său de adio va continua să inspire și să aducă mângâiere celor care i-au fost alături.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini