Redactia.ro
Home » Monden » Maluma este tătic. Iubita lui, Susana, a adus pe lume o fetită. Primele imagini postate de artist

Maluma este tătic. Iubita lui, Susana, a adus pe lume o fetită. Primele imagini postate de artist

GALERIE FOTO (2)

Superstarul columbian, în vârstă de 30 de ani, a împărtășit cu emoție momentul special din viața sa prin postarea unor fotografii emoționante în care îl vedem ținându-și cu mândrie și afecțiune bebelușul proaspăt născut. Maluma a împărtășit cu fanii săi fericirea prilejuită de venirea pe lume a fiicei sale, marcând acest moment ca fiind realizarea supremă a visului său de a deveni tată.

Cu multă emoție și recunoștință, artistul a dezvăluit că micuța sa a venit pe lume sâmbătă, la ora 8:23 dimineața, adresându-i mulțumiri profunde partenerei sale, Susana Gomez, pentru darul neprețuit de a-i fi dăruit oportunitatea de a îmbrățișa paternitatea. Această declarație a venit în completarea unei serii de imagini tandre cu Susana și noua lor minune, în care Maluma transmite un mesaj plin de iubire și recunoștință.

Curiozitatea fanilor cu privire la numele ales pentru nou-născut a fost amplificată după observarea unui colier distinct purtat de Susana Gomez, împodobit cu diamante formând numele „Paris”. Confirmarea numelui a venit din partea lui Maluma, care a anunțat cu mândrie că fetița lor poartă numele de Paris Londoño Gomez. Acest anunț a fost însoțit de exprimarea bucuriei profunde a cuplului și de mulțumiri aduse comunității de suporteri pentru urările primite.

Povestea cuplului Maluma și Susana Gomez, care împărtășesc o relație din anul 2020, a luat o întorsătură încântătoare când au decis să facă publică așteptarea primului lor copil. Anunțul inedit a fost realizat în octombrie 2023, printr-un videoclip muzical emoționant pentru piesa „Procura”, în care perechea apare vizibil mișcată în timp ce asistă la prima ecografie a copilului lor.

Maluma este tătic

Dorința arzătoare a artistului de a fi părinte nu este o noutate; el și-a exprimat această aspirație cu mult timp în urmă, inclusiv prin single-ul său din 2020, „ADMV” (Amor De Mi Vida – Dragostea Vieții Mele). Melodia reflectă viziunea personală a lui Maluma despre viață, dragoste și dorința de a îmbătrâni alături de o familie. Într-un interviu acordat pentru National Public Radio, Maluma a mărturisit că această piesă este un ecou al aspirațiilor sale de viață, subliniind importanța pe care o acordă constituirii unei familii și împărtășirii vieții cu cineva special.

Artistul a exprimat, de asemenea, în același interviu, sentimentele profunde de împlinire și anticipare în fața paternității. Descriind-o pe Paris ca fiind centrul universului său actual, Maluma a subliniat importanța acestui nou rol în viața sa și deschiderea sa către învățăturile pe care venirea pe lume a fiicei sale i le va aduce. Convins că copiii vin pe lume pentru a ne învăța lecții valoroase, superstarul columbian se arată pregătit și dornic să îmbrățișeze această călătorie transformațională a paternității.

Acest moment de cotitură în viața lui Maluma nu doar că marchează începutul unei noi etape în viața personală, dar subliniază și profunzimea emoțională și valorile care îl ghidează pe artist în afara scenei muzicale. Prin deschiderea sa către paternitate, Maluma își reafirmă angajamentul față de cele mai profunde aspirații ale sale, celebrând în același timp dragostea, familia și noi începuturi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini