Redactia.ro
Home » TV » Mama Andreei Bălan încearcă să-și revină din drama trăită cu fiica ei. „A fost dureros! Foarte dureros”

Mama Andreei Bălan încearcă să-și revină din drama trăită cu fiica ei. „A fost dureros! Foarte dureros”

Mama Andreei Bălan încearcă să-și revină din drama trăită cu fiica ei. "A fost dureros! Foarte dureros"

Andreea Bălan a facut un episod pentru vlogul ei, în care stă de vorbă cu mama sa despre perioada în care a fost internată în spital. Andreea Bălan a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Artista a trecut prin clipe grele după ce, în urma operației de cezariană, s-a aflat la un pas de moarte. Cântăreața este bine acum și se reface după operații. Artistat a discutat cu mama ei despre această întâmplare neplăcută. Cele două au decis să împărtășească discuția și cu fanii Andreei, postând-o pe vlog.

Andreea a mărturisit în cadrul filmării că mama ei nu a știut nimic despre starea gravă în care se afla ea dupa ce a născut.

O prietenă de-a Andreei i-a spus doamnei Bălan că în presă au apărut informații despre starea gravă de sănătate a fiicei sale. „A fost dureros! Foarte dureros”, a spus mama cântăreței.

Când a aflat vestea, mama Andreei Bălan,l-a sunat pe George, care a asigurat-o că fata ei este bine, deși nici el nu știa clar ce avea să urmeze. Soțul Andreei a vrut să o protejeze pe bunică și de aceea nu i-a spus detaliile grave. Mama Andreei a mers imediat la spital, la fiica ei. Când a ajuns acolo și-a văzut fata respirând printr-un tub de oxigen.

Andreea Bălan a suferit de amnezie. Ea povestește că nu iși amintește de loc să fi fost vizitată de mama ei sau să fi stat de vorbă cu ea.

Artista spune că și medicii îi spuneau în mod repetat același lucru pentru că ea nu își amintea nimic. Perioada de amnezie a ținut până în a treia zi, când Andreea Balan a fost dusă în salonul ei, nemaifiind nevoie să stea la terapie intensivă.

Micuța Clara a fost îngrijită de tatal ei si de bunică, cât timp Andreea a fost internată în spital. Fetița a crescut și și-a așteptat cuminte mama să vină acasă. Pentru bunică și proaspatul tătic a fost dificil. Ei au facut nopți albe, cu schimbul ca să o îngrijască și să o hranească pe micuța Clara, în absența Andreei. Greutatea actuală a fetiței atată că totul a decurs foarte bine. Clara e o mică mâncăcioasă si are acum 4 kilograme.

Bunica a povestit că Ella a primit-o bine pe surioara ei mai mică, Clara, însa e nevoie de timp ca cele doua surori să iși formeze o relație și să se accepte reciproc.

„Nu dorim nimănui să treacă prin ce am trecut noi! Nu dramatizăm, dar a fost foarte greu”, a spus mama Andreei în încheierea vlogului.

Andreea Bălan a ținut-o în brațe pe Clara, însă cu mare grijă, pentru a nu-i dezvălui chipul.

„Astăzi a împlinit 4 săptămâni de când s-a născut. Crește văzând cu ochii, la nașter are 3190 și acum are 4. Mănâncă din 3 în 3 ore, are ochi albaștri și sper să își păstreze ochișorii albaștri, fiindcă bunicile au ochii albaștri și verzi. Își ține deja căpuțul un pic așa și miroase a lăptic. Ella e plecată în parc, s-a dus la nisip cu buni și profit cât e Ella plecată ca să pot să o pup pe Clara. O să vă arăt poze cu Clărița sau filmulețe un pic mai încolo, după botez probabil, pe la 6-7 luni încolo. O să vedeți și cum arată, acum e prea mică, pentru că știu că am pus câteva poze cu fața blurată și mulți m-ați întrebat de ce nu o arăt. E mititică și nu are trăsăturile formate. Spre exemplu, acum are ochii albaștri, dar peste o lună poate nu o să-i mai aibă. Și n-are sens să vă arăt cât e foarte, foarte mică și n-are trăsăturile formate. Aveți răbdare și o să vă arăt”, a spus Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan este revoltată din cauza articolelor false pe care presa le scrie despre ea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: