Redactia.ro
Home » Știri » Mama Andreei Rabciuc, românca dispărută de 4 luni în Italia face declarații șocante: „Aveți curaj să vorbiți și să spuneți adevărul!”

Mama Andreei Rabciuc, românca dispărută de 4 luni în Italia face declarații șocante: „Aveți curaj să vorbiți și să spuneți adevărul!”

GALERIE FOTO (5) Mama Andreei Rabciuc, românca dispărută de 4 luni în Italia face declarații șocante

Mama Andreei Rabciuc, românca dispărută de 4 luni în Italia face declarații șocante. O româncă de 27 de ani, campioană la tir, a dispărut de 4 luni. Mama Andreei Rabciuc a lansat un apel disperat către oricine are informații utile pentru a-și găsi fiica.

Mama Andreei Rabciuc, românca dispărută de 4 luni în Italia face declarații șocante: „Aveți curaj să vorbiți și să spuneți adevărul!”

De patru luni de zile, anchetatorii italieni încearcă să afle ce s-a întâmplat cu Andreea Rabciuc. Tânăra de 27 de ani a fost văzută ultima dată pe 12 martie, la 7 dimineață. Aceasta a plecat în grabă de la o petrecere, care a avut loc într-o rulotă, in Montecarotto, o zonă rurală din provincia Ancona, Italia. Andreea s-ar fi certat toată noaptea cu logodnicul italian, apoi i-a transmis un mesaj audio fostului iubit. La 4.20, Andreea și-a sunat tatăl, care lucrează în Spania, dar pentru că acesta dormea nu i-a răspuns. I-a trimis un mesaj în care îi spune că are probleme. Cei prezenti la petrecere au declarat că iubitul i-ar fi luat telefonul Andreei, iar din acea dimineață, nimeni nu mai știe nimic de ea. Au trecut patru luni de la dispariția Andreei, iar prima ipoteza a polițiștilor a fost aceea conform cărora tânăra ar fi pleca de la petrecere din proprie initiativa.

Între timp au apărut elemente care sugereză si implicarea altor persoane. Discuțiile aprinse cu logodnicul eu de origine italiană sunt cercetare de oamenii legii. Simone Gresti este cercetat pentru răpire, fiind considerat principalul suspect. „Se certau încontinuu. La un moment dat abia așteptam să plece. Sâmbătă dimineața, trebuie să fi fost ora 7, am văzut-o pe fată plecând spre stradă”, a declarat proprietarul rulotei unde a avut loc petrecerea.

Disperată pentru că nu își găsește fiica, mama Andreei a lansat un mesaj disperat pe rețelele de socializare. Este pentru prima dată când femeia se adreseaza public, din ziua dispariției fiicei sale. „Unde ești draga mea, nu-ți fie teamă de nimic! Noi două am rezolvat totul împreună, întoarce-te acasă. Nu-ți fie frică de nimic sau de nimeni. Mama, ca de fiecare dată, va face totul pentru tine, te rog vino acasă, nu mai suport, iubire, înnebunesc, trimite-mi un mesaj sau sună-mă.De 4 luni este dispărută, sigur știe cineva ceva. Vă rog să veniți și să spuneți adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Mai devreme sau mai târziu se va descoperi, vă implor din tot sufletul. Ajutați-mă să-mi găsesc fiica„.

Ce au descoperit anchetatorii

Telefonul Andreei a fost găsit la iubitul ei. Acesta a spus că tânăra a fost cea care i l-ar fi pus în buzunar. În cursul anchetei, conversațiile private ale tinerei au fost analizate de specialiști. Andreea i-a scris dimineață fostului ei iubit, dar si tatalui ei, iar oamenii legii au descoperit că unele numere de telefon și mesaje au fost șterse de pe telefonul româncei.

Polițiștii italieni sunt sigură că tânăra nu ar fi putut pleca singură din zonă. Altă ipoteză ar fi că Andreea a folosit transportul în comun. Din păcate, toate ipotezele luate în calcul și analizele făcute de polițiști nu au ajutat la elucidarea dispariției tinerei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: