Redactia.ro
Home » Monden » Mama Andreei Raicu, la 83 de ani, de ziua ei de naștere. Cum s-au fotografiat cele două și ce mesaj a transmis Andreea Raicu

Mama Andreei Raicu, la 83 de ani, de ziua ei de naștere. Cum s-au fotografiat cele două și ce mesaj a transmis Andreea Raicu

Mama Andreei Raicu, la 83 de ani, de ziua ei de naștere. Cum s-au fotografiat cele două și ce mesaj a transmis Andreea Raicu

Iată fotografii cu mama Andreei Raicu, care și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a împlinit 83 de ani. Ce mesaj plin de dragoste i-a transmis Andreea Raicu și ce imagini a publicat aceasta în mediul online, acolo unde numeroși apropiați și fani i-au lăsat felicitări.

Mama Andreei Raicu, la 83 de ani, de ziua ei de naștere. Cum s-au fotografiat cele două și ce mesaj a transmis Andreea Raicu

Andreea Raicu a publicat în mediul online două fotografii cu mama ei. În prima imagine, cele două privesc cu zâmbetul pe buze către camera foto, iar în cea de-a doua imagine, Andreea Raicu își sărută mama pe obraz, în timp ce aceasta zâmbește și privește către camera foto.

Ambele par a fi îmbrăcate elegant, în alb, iar mama Andreei Raicu pare să aibă pe deasupra și un sacou, care este negru. Ea poartă la gât un șirag de perle.

Andreea Raicu a scris și un mesaj emoționant, în care menționează că este ziua de naștere a mamei ei și a scris acolo și ce vârstă împlinește doamna. Totodată, îi mulțumește acesteia și înșiră doar câteva dintre motive.

„83 in buletin si 65 cand o vezi la sala. Daca esti cu ea la masa zici ca are 35. E mami! ❤️ La multi ani @virginiagheroghiu!! Te iubesc si iti multumesc pentru tot ceea ce esti, pentru ce imi dai si pentru cum ma faci sa fiu si sa ma simt❤️🤗 #happybirthday #bestmom #unconditionallove #happyanniversary #gratitude”.

„La mulți ani frumoși și sănătoși alături de cei dragi!”, i-au transmis fanii și cunoscuții Andreei Raicu. Ei s-au bucurat să vadă fotografiile și au transmis numeroase aprecieri. „Sănătate si fericire!”, a scris Pavel Bartoș, „La multi si frumosi ani!💜💐🎂”, i-a transmis Gabriela Firea. „Nu pot să cred! Chiar pare de 63! Să fii fericită că e sănătoasă și că o ai aproape de tine! Sănătate și vise implinite în continuare!”, a mai scris cineva într-un comentariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: