Redactia.ro
Home » Monden » Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce a decis să își ierte soțul. Ce a spus Maria Tonciu despre infidelitatea partenerului ei

Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce a decis să își ierte soțul. Ce a spus Maria Tonciu despre infidelitatea partenerului ei

GALERIE FOTO (4)Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce a decis să își ierte soțul.

Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce a decis să își ierte soțul.Maria Tonciu a vorbit pentru prima oară despre problemele din căsnicia sa. În urmă cu o săptămână, Andreea Tonciu declara că părinții săi divorțează, după ce tatăl ei a avut o aventură cu menajera casei. Deși a vrut să divorțeze, mama vedetei a decis să-i mai acorde o șansă partenerului ei.

Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce a decis să își ierte soțul. Ce a spus Maria Tonciu despre infidelitatea partenerului ei

În urmă cu o săptămână, chiar de ziua ei de naștere, Andreea Tonciu a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță a declarat că părinții ei divorțează, după ce tatăl ei a avut o aventură cu menajera casei. Vedeta a declarat că mama sa a fost șocată de acest lucru și a mers la notar să divorțeze. La o săptămână distanță, mama Andreei Tonciu a făcut primele declarații despre problemele din căsnicia sa. Maria Tonciu a mărturisit că și-a dat seama de infidelitatea soțului prin faptul că a surprins o discuție între el și amantă. „Printr-o convorbire pe care am depistat-o eu între ea și soțul meu. Vă dați seama, soțul meu trece acum și el printr-o traumă și îmi spune cum de a putut să facă așa ceva.”a declarat Maria Tonciu în emisiunea „Teo show”.

După ce a aflat că este înșelată, Maria Tonciu a mers la notar pentru a pune capăt divorțului. Cu toate astea, mama vedetei s-a răzgândit in ultima clipă, iar soțul ei a reușit să o convingă să-i mai ofere o șansă. „Pentru că suntem de aproape 38 de ani împreună fizic și a zis că a făcut o greșeală pe care o regretă și pe care o s-o regrete tot timpul. I-am propus să mergem împreună la notar și să băgăm actele de divorț, dar în momentul în care a venit ziua semnării ni s-a dat o lună termen. M-a convins că o să fie totul ok și o să fim fericiți până la adânci bătrâneți.” a mărturisit Maria Tonciu, în cadrul aceleiași emisiuni.

Cum era firesc, mama Andreei Tonciu i-a impus soțului ei să-i fie fidel și să nu mai calce nicicând strâmb.

Mama Andreei Tonciu, față în față cu femeia care i-a stricat căsnicia

Maria Tonciu a declarat că s-a întâlnit cu femeia care a intervenit în relația sa și care l-a ademenit pe soțul ei. Mama Andreei Tonciu a vrut să afle chiar de la menajeră de ce s-a băgat în căsnicia ei. Aceasta a primit un răspuns surprinzător. Conform acesteia, a vrut să se răzbune pe soțul său care o înșelase în urmă cu mai mult timp. „M-am întâlnit o singură dată cu ea. Venise la o altă doamnă căreia i-o recomandasem, fiind vecina noastră. Întrebând-o de ce a procedat așa, a spus că nu știe. A făcut lucrul ăsta ca să se răzbune pe soțul ei, care, la rândul lui, a înșelat-o. Și l-a găsit pe Făt-Frumos al meu.” a spus mama Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu este foarte fericită pentru că părinții ei s-au împăcat și se înțeleg bine acum. Vedeta a mărturisit la XNS că e fericită pentru că îi vede din nou impreună. Bruneta a declarat că nu ar fi avut de ce să ajungă la divorț din cauza unei astfel de femei, după aproape patru ani de mariaj. ”Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorțează părinții). Știi care e problema? Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a spus Andreea Tonciu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: