Redactia.ro
Home » Știri » Mama Biancăi Pop, detalii despre starea de sănătate a fostei ispite de la Insula Iubirii. Bianca a fost internată la psihiatrie după ce a vrut să sară pe geam

Mama Biancăi Pop, detalii despre starea de sănătate a fostei ispite de la Insula Iubirii. Bianca a fost internată la psihiatrie după ce a vrut să sară pe geam

Imagini incendiare cu Bianca Pop

Mama Biancăi Pop a făcut declarații în spațiul public despre starea de sănătate a fostei ispite de la Insula Iubirii. Aceasta a fost internată la psihiatrie și a acuzat-o pe mama ei că a dus-o la spital cu forța.

Ce spune mama Biancăi Pop despre starea de sănătate a fostei ispite de la Insula Iubirii

Fosta ispită de la Insula Iubirii a fost internată la Psihiatrie. Aceasta a acuzat-o chiar pe mama ei că a internat-o la spital, fără voia ei. Recent, Geta Pop a ţinut să lămurească acest subiect şi a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fiicei sale.

Bianca Pop a fost ispită la Insula Iubirii. Atunci ea declara că nu ieșea din casă fără 1000 de euro cash. Acum însă, ea trece prin momente grele. Bruneta se confruntă de ceva timp cu problemele grave, iar din acest motiv a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor. Mama sa a fost cea care a luat această decizie, speriată de comportamentul fiicei sale.

„N-a bătut-o nimeni. Am plecat cu fiul meu să o ducem acasă. Ea a început să urle pentru că se droghează de câteva luni și a slăbit 18 kilograme și normal că am chemat Poliția și Salvarea, că altfel nu o puteam duce, ca să o detoxific. Ea se droghează și bea, e grav bolnavă. Ea a vrut să sară pe geam, a locuit la etajul 10 și băiatul meu a trebuit să o imobilizeze, dar în niciun caz să o lovească. Ea are o depresie.”, a declarat mama Biancăi Pop, la Antena Stars.

Ce a declarat Bianca Pop, fostă ispită la Insula Iubirii

„Nu am mai apărut la TV pentru că nu am simțit să apar, pentru că nu mi-am dorit să apar, sinceră să fiu, deși am fost căutată des! Și am refuzat elegant. Am fost toată vara plecată prin vacanțe. Nu am postat pentru că, la fel, nu am simțit să mă mai expun. Am realizat unde am greșit și cât am greșit cu expunerea mea.

De Insula Iubirii îmi este dor, a fost o experiență tare frumoasă în viața mea. Datorită lor am ajuns cunoscută. Zona de media îți face bine, dar și rău în același timp și trebuie să știi să gestionezi treaba. Eu, la un moment dat, m-am pierdut”, a spus Bianca Pop, în exclusivitate pentru CANCAN.RO în urmă cu câteva luni.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: