Redactia.ro
Home » Monden » Mama-eroină a showbizului românesc nu se dezminte. Anca Serea își dorește al șaptelea copil

Mama-eroină a showbizului românesc nu se dezminte. Anca Serea își dorește al șaptelea copil

Anca Serea este o familistă convinsă. Deși are șase copii, vedeta și soțul ei, Adi Sînâ, se gândesc și la al șaptelea copil. Cei doi soți trec și prin anumite probleme de natură financiară.

 

Anca Serea, despre al șaptelea copil

 

Anca Serea a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță că al șaptelea copil va veni cât mai curând posibil. Anca Serea este deja considerată o mamă-eroină în showbiz, dar își dorește un nou membru al familiei, deși a născut în rumă cu un an.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit Anca Serea pentru Pro TV.

Anca Serea a iubit perioada copilăriei, după cum chiar ea a povestit. Vedeta a avut o copilărie simplă, dar frumoasă.

“Am avut o copilărie foarte frumoasă. Am fost crescută de bunica mea o bună perioadă de timp, iar, când am intrat la şcoală, am mers la Tecuci. A fost o copilărie simplă, dar frumoasă. Mâncăm fructe şi legume naturale, nespălate, fără griji”, a mai povestit Anca Serea.

Anca Serea a povestit pentru avantaje.ro că a luat în considerare și adopția unui al șaptelea copil și a motivat că este cel mai frumos gest din lume.

„Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis.

Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată.”, a mărturisit Anca Serea pentru sursa citată.

Soția lui Adi Sînă a mărturisit că viața cu șase copii este ,,complicată, dar frumoasă”. 

 

Anca Serea și Adi Sînă, probleme financiare

Anca Serea și Adi Sînă s-ar confrunta cu probleme grave pe plan financiar. Cei doi soți ar fi ajuns să aibă datorii de mii de euro, din cauza faptului că evenimentele și spectacolele au fost interzise, în contextul pandemiei.

Cei doi soți nu mai duc viața luxoasă pe care o duceau înainte și au strâns datorii  la școala privată la care învață copiii lor. Mai mult, ar fi fost executați silit pentru o altă datorie, provenită dintr-un credit.

Anca Serea are o datorie de 2.136 de euro, motiv pentru care se confruntă și cu o dobândă. Conform contractului, vedeta ar avea de plătit, în total, 3.642 de euro, iar sentința ar fi executorie. Cei doi soți ar mai avea de plătit și suma de 3.400 de euro, din cauza unui credit luat în anul 2016, potrivit cancan.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: