Redactia.ro
Home » Știri » Mama gemenilor din Ploiești nu s-a retras din spațiul public. Există zvonuri despre o posibilă nouă sarcină a acesteia

Mama gemenilor din Ploiești nu s-a retras din spațiul public. Există zvonuri despre o posibilă nouă sarcină a acesteia

La începutul lunii august a acestui an, România a fost cutremurată de o tragedie teribilă. Doi copii în vârstă de doar 2 ani au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, totul în timp ce mama lor era concentrată pe rețelele de socializare. Micuții nu au mai putut fi salvați, iar femeia a fost anchetată pentru neglijența de care a dat dovadă. A fost judecată aprig pentru faptele sale, dar nu a renunțat la activitatea sa de pe rețelele de socializare, unde este în continuare foarte activă. La 3 luni după ce și-a pierdut gemenii, există zvonuri că ar fi din nou însărcinată.

Gemenii au căzut de la etajul 10 în timp ce mama lor era activă pe Facebook

O mamă din Ploiești a scandalizat o țară întreagă, după ce gemenii săi, un băiețel și o fetiță de doar 2 ani au murit în urma unui accident teribil. În timp ce femeia se afla în altă cameră, unde îl avea alături pe celălalt copil al său în vârstă de 5 ani, micuții s-au dus pe balcon și au picat în gol. S-a dovedit că nu erau deloc supravegheați, iar imprudența părintelui lor a fost demonstrată de imaginile șocante de pe rețelele de socializare.

În primă instanță, femeia a declarat că nu le-a putut purta de grijă mezinilor săi deoarece era ocupată cu curățenia din apartament. Afirmația s-a dovedit falsă, întrucât urmăritorii săi din mediul online au demonstrat ulterior că în tot acest timp mama gemenilor făcea un Live pe Facebook. Înregistrarea s-a oprit numai atunci când autoritățile au venit la ușa locuinței și au informat-o pe femeie de cele întâmplate. Cutremurător este că pe fundalul videoclipului se pot auzi sunetele ambulanțelor care au venit să-i salveze pe micuți, chemați de oamenii care au fost martori la tragedie.

Pe lângă faptul că a fost aprig judecată de o țară întreagă și de apropiații săi, Andreea – mama gemenilor a fost acuzată de ucidere din culpă. S-a demonstrat ulterior că era un părinte neglijent cu cei trei copii ai săi, fiind preocupată de cele mai multe ori cu activitatea sa din mediul online.

După ce și-a pierdut copiii, femeia este din nou însărcinată?

În ciuda celor întâmplate, femeia nu și-a închis conturile de pe rețelele de socializare. A preferat să fie în continuare activă, iar postările sale nu arată remușcarea și suferința unei mame care tocmai și-a pierdut copiii din propria vină. Mai mult, urmăritorii săi au observat un detaliu neașteptat: din înfățișarea Andreei s-ar vedea faptul că este din nou însărcinată.

Imaginile au apărut recent pe platforma TikTok, unde femeia a postat o serie de videoclipuri alături de o prietenă. Nu puțini au fost cei care au bănuit că se pregătește să devină din nou mamă, așa că întrebările nu au contenit să apară. În cele din urmă, Andreea a cedat și le-a răspuns curioșilor care nu-i dădeau pace.

Chiar dacă pare că ar fi însărcinată, femeia a negat că ar purta în pântec un alt copil, motivând că se confruntă cu probleme de sănătate.

„De ce?! Păi de unde știi tu că sunt eu gravidă?! Nu mă supăr, am eu niște probleme, nu pot spune aici.”, a clarificat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: