Redactia.ro
Home » Știri » Mama gemenilor morţi după ce au căzut de la etajul 10, în Ploiești, drogată când s-a produs tragedia. Detalii nou apărute

Mama gemenilor morţi după ce au căzut de la etajul 10, în Ploiești, drogată când s-a produs tragedia. Detalii nou apărute

Mama gemenilor morţi după ce au căzut de la etajul 10, în Ploiești, drogată când s-a produs tragedia. Detalii nou apărute

Mama gemenilor morți după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești ar fi fost, de fapt, sub influența drogurilor în momentul producerii tragediei. Iată detalii din raportul medico-legal.

Mama gemenilor morţi după ce au căzut de la etajul 10, în Ploiești, drogată când s-a produs tragedia

Conform raportului medicilor legiști, mama celor doi copii consumase Mefedronă și o substanță psiho-activă fabricată dintr-un amestec de ierburi și material vegetal măcinat, la care se adaugă substanțe chimice pentru a imita efectul tetrahidrocanabinolului (THC, din canabis), potrivit Ziarul Incomod. Copilașii, un băiat și o fetiță, aveau doi ani și trei luni când au murit.

Conform observatornews.ro, ei se jucau într-o cameră, s-au urcat pe o masă care se afla în dreptul geamului şi au căzut în gol de la aproape 30 de metri înălţime.

Totodată, ancheta a stabilit și că cei doi copii au fost lăsați nesupravegheați o lungă perioadă de timp, deși vecinii au semnalat la 112 faptul că există un pericol iminent și ceva grav urma să se întâmple, conform sursei menționate.

Mama victimelor a fost condamnată recent la trei ani de închisoare cu suspendare, printr-o decizie a Judecătoriei Ploiești. Ea a fost găsită vinovată pentru ucidere din culpă, iar anterior acestei sentințe a fost decăzută din drepturile părintești cu privire la cel de-al treilea copil pe care îl are, un băiat în vârstă de șase ani.

S-a relatat că femeia fuma și făcea live pe Facebook, în sufragerie, unde era și băiatul de șase ani, când gemenii ei au căzut de la etajul 10 și au decedat. Abia când Jandarmeria i-a bătut femii la uşă, ea închide LIVE-ul şi află ce s-a întâmplat cu adevărat, a relatat observatornews.ro.

Mama gemenilor morţi după ce au căzut de la etajul 10, în Ploiești, drogată când s-a produs tragedia. Detalii nou apărute
Foto: observatornews.ro (colaj)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: