Redactia.ro
Home » Monden » Mama Geta a aflat cine sunt hoții seifului plin cu bani! Făptașii au fost găsiți: „Totul s-a sfârșit”

Mama Geta a aflat cine sunt hoții seifului plin cu bani! Făptașii au fost găsiți: „Totul s-a sfârșit”

Familia Sterp a aflat cine sunt hoții seifului! Mama Geta a spus clar și răspicat că știe cine i-a furat banii lui Culiță Sterp, menționând că a dat toate informațiile pe mâna oamenilor legii.

Mama Geta a aflat cine sunt hoții seifului

Mama Geta a făcut noi dezvăluiri despre hoții seifului plin cu bani al lui Culiță Sterp. A fost un întreg scandal, în luna iulie, după ce familia Sterp a mărturisit că au fost jefuiți. Cineva a intrat în casa lor, când nimeni nu era acolo, și au furat seiful plin cu bani ai lui Culiță. Oamenii legii au făcut cercetări și au pornit o întreagă anchetă. Familia Sterp nu a mai dat nici măcar un detaliu despre suspectii furtului, căci a lăsat polițiștii să-și facă treaba. După mai multe căutări, se pare că Mama Geta și copiii ei sunt aproape să dezvăluie misterul. Ea susține că știe cine sunt făptașii, însă nu vrea să le spună identitatea, cu nume și prenume.

“Dacă în urmă cu două luni aveam doar niște bănuieli, situația s-a schimbat între timp. Mergând din aproape în aproape, vorbind cu unul și cu altul, am ajuns la cei care ne-au spart casa în vară. După mine, am găsit autorii, bate-i să-i bată!”, a spus mama Geta, pentru playtech.ro.

Mama fraților Sterp spune că vrea ca Poliția să-și facă treaba și să lase totul în seama lor. Tocmai din acest motiv, nu a dat foarte multe detalii despre cine sunt făptașii. “Nu pot să vă spun multe lucruri, dar am făcut anchetă în toată regula. Apoi, cu toate dovezile pe care le-am strâns am mers la poliție. Noi nu ne jucăm., a mai spus ea pentru sursa citată.

Unde locuiesc principalii suspecți

Mama Geta a dezvăluit că făptașii locuiesc în localitatea General Berthelot, care nu este “nici apropiată, nici îndepărtată” de casa familiei Sterp. Totuși, femeia spune că nu vrea să le spună numele celor, care au făcut prăpăd la ea în casă și i-au furat seiful cu bani.

“Dar nici nu luăm legea în mâinile noastre. Nu ne facem dreptate singuri, că dacă ar fi fost așa, făptașii ar fi fost de mult trași în țeapă. Atâta ne-am chinuit cu povestea asta că trebuia să iasă soarele și pe strada noastră. Numai cu câți oameni am vorbit, la câți nu ne-am plâns. De câte ori nu am mers într-o parte sau alta. Dar acum totul s-a sfârșit!”, a mai spus mama fraților Sterp, potrivit sursei menționate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: