Redactia.ro
Home » Monden » Mama Geta a scumpit brânza. Cu cât vinde un kilogram în 2023. Familia lui Culiță Sterp se îmbogăţeşte

Mama Geta a scumpit brânza. Cu cât vinde un kilogram în 2023. Familia lui Culiță Sterp se îmbogăţeşte

Mama Geta a publicat un mesaj după ce și-a văzut fiul în cătușe

Familia lui Culiță Sterp face bani frumoşi din brânză. Oile îi îmbogăţesc. Se pare că recompensele financiare sunt pe măsura muncii depuse.

Mama Geta şi copiii ei au dezvăluit cu cât vând un kilogram de brânză de oaie.

Au un magazin într-o piață din Hațeg

Culiță Sterp şi familia lui sunt proprietarii unui magazin într-o piață din Hațeg, acolo unde vine brânză de oaie. Deoarece produsele sunt 100% bio, și prețul este pe măsură, mai exact, 48 de lei pentru un kilogram de brânză.

Mama Geta nu vrea, deocamdată, să se extindă. Evită să deschidă un magazin și în Capitală, deoarece investiția ar fi una mult prea costisitoare.

Nu am magazin la București, vindem doar aici, la Hațeg. Nu am vrut să vindem la București, că sunt chiriile prea mari. Eu sunt obișnuită aici”, a spus mama fraților Sterp.

Au scumpit kilogramul de brânză la 50 lei

Familia lui Culiță Sterp a scumpit kilogramul de brânză. Prețurile au crescut semnificativ față de anul trecut. Cât a ajuns deci să coste un kilogram de brânză de oaie la magazinul familiei lui Culiță Sterp? 50 de lei, potrivit sursei amintite.

Asta înseamnă o scumpire cu 2 lei, faţă de preţul unui kilogram de brânză din 2022. Oricum, din informaţiile aflate din sânul familei Sterp, afacerea pare să meargă bine, femeia mărturisind că este destul de mândră de cum decurge treaba la fermă.

Altfel, după ce fosta soție a lui Culiță Sterp a ajuns în fața altarului din nou, mama Geta s-a declarat nemulțumită de afirmațiile făcute la adresa fiului ei.

„Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a afirmat Mama Geta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: