Redactia.ro
Home » Monden » Mama Geta știe cine este unul din hoții care i-au păgubit de 200.000 de euro: „Vă spun cu mâna pe inimă”

Mama Geta știe cine este unul din hoții care i-au păgubit de 200.000 de euro: „Vă spun cu mâna pe inimă”

Mama Geta este convinsă de faptul că știe cine sunt cei care i-au păgubit de 200 000 de euro. Iată toate detaliile!

Mama Geta știe cine este unul din hoții care i-au păgubit de 200.000 de euro

Mama Geta a mărturisit de curând că persoana care i-ar fi păgubit cu suma de 200 000 de euro ar fi apropiată familiei lor. Aceștia ar fi ajutat-o de mai multe ori și ar  au primit-o în casa lor cu extrem de mult drag.

„Vă spun cu mâna pe inimă că pe unul îl știu. A fost în casă mea, i-am dat să mănânce, i-am găsit un loc de muncă. Și el cum ne-a răsplătit încrederea? Ne-a spart casa, aruncând rușinea asupra noastră. Nu pot spune cine este, dar sper că vom strânge probele necesare, ca să le dovedim tuturor că nu ne înșelăm.

După atâta vreme încă nu reușesc să-mi dau seama de ce ni s-a întâmplat asta.

Fiindcă am fost mereu deschiși cu ceilalți?! Abia aștept ca băiatul meu Culiță să termine cu sezonul cântărilor, ca să ne putem apuca împreună să aflăm cine este vinovat de cele întâmplate în casa noastră.Momentan, recompensa promisă de către băiatul meu nu a dat niciun rezultat. Culiță m-a sunat de mai multe ori și m-a rugat să nu-mi mai îmi fac tot felul de griji, dar eu nu pot. Nu mă voi liniști până nu voi afla adevărul!”, a dezvăluit mama Geta, potrivit Playtech.

Autoritățile nu au audiat niciun suspect

Mama Geta a povestit faptul că autoritățile nu au ajuns încă să audieze vreun suspect în cazul furtului din casa lor:

„Ce să mai spun dacă poliția nu a reușit să găsească pe cineva suspect?! Nu a chemat pe nimeni la audieri în tot timpul ăsta. Să fi chemat pe careva și să-l fi luat la întrebări, așa, ca din oală. Fiindcă omul luat prin surprindere nu mai e la fel de sigur pe sine. Nimic din toate astea!

Singurul lucru pe care l-au făcut a fost să identifice ceva urme de ADN. Care cel mai probabil provine tot din familia noastră. Poate Iancu și-o fi suflat nasul într-un șervețel și a uitat să arunce șervețelul?! Pe-asta se bazează poliția noastră! Hoții ăia au plecat repede, nu au stat prea mult în casa noastră.

Asta e convingerea mea fermă. Plus că știau foarte bine unde să caute. Aveam seiful ăla de puțină vreme la noi, din luna aprilie, deci a fost clar vorba despre cineva care a avut access la casa noastră”, a cocluzionat aceasta, pentru sursa citată.

Sursa foto: cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: