Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Cătălin Botezatu și-ar fi dorit o noră ca ea! Cu cine l-ar fi vrut căsătorit pe fiul său: “Ar fi ieșit cel mai frumos copil”

Mama lui Cătălin Botezatu și-ar fi dorit o noră ca ea! Cu cine l-ar fi vrut căsătorit pe fiul său: “Ar fi ieșit cel mai frumos copil”

GALERIE FOTO (5) Cine se încadrează în standardele de stil ale lui Cătălin Botezatu? Top 3 femei care se remarcă prin eleganță și rafinament FOTO

Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul și a vorbit despre familie așa cum rar ne-a fost dat să-l auzim. De multe ori, își considera mama “rea și nemiloasă” cu el, dar acum nu poate decât să-i mulțumească pentru tot ce l-a învățat. Cât despre căsătorie, mama lui Cătălin Botezatu i-a dezvăluit și ce noră i-ar fi plăcut cel mai mult.

Deși mulți spuneau că Zina Dumitrescu este mama lui Cătălin Botezatu, iată ce dezvăluiri a făcut celebrul designer despre cea care l-a adus pe lume, adevărata sa mamă. Spune că a fost “rea și nemiloasă” cu el, însă acum îi mulțumește pentru educația pe care i-a dat-o.

Cătălin Botezatu, despre mama sa: “O consideram rea, nemiloasă”

„Bineînțeles că cea mai severă a fost mama, ea s-a ocupat de educația mea, una spartană. Dar cu toate că atunci o consideram rea, și nemiloasă cu mine, acum nu am decât să îi mulțumesc pentru această educație. Tata nu s-a băgat niciodată, m-a înțeles, a înțeles băiatul din mine și m-a susținut!”, a povestit Cătălin Botezatu, pentru Ciao.

Însă cum se simțea mama lui Cătălin Botezatu când Zina Dumitrescu era numită de lumea modei “mama” sa? Celebrul designer a explicat tot.

„Nu s-a simțit niciodată vinovată când Zina declara că este mama mea, pentru că știa ce fel de mamă este Zina pentru mine! Zina m-a iubit ca pe un copil al ei pentru că eram un băiat deosebit, un manechin deosebit, cu bun-simț, cu educație aparte.

Și, dacă ea și-a însușit aceste termen de „băiatul meu”, „fiul meu”, a fost onorant pentru mine. Pentru că eu am încercat să o fac mândră tot timpul de mine, nu am dezamăgit-o niciodată. Iar mama bineînțeles că nu a avut niciodată nimic împotrivă, pentru că toată lumea știa cine este mama mea naturală”, a explicat Cătălin Botezatu.

Mama lui Cătălin Botezatu și-ar fi dorit o noră ca ea! Cu cine l-ar fi vrut căsătorit pe fiul său: “Ar fi ieșit cel mai frumos copil”

„Mama îmi spune tot timpul să fiu atent cu oamenii, să fiu atent la viață, să fiu corect în viață. Mama este un rac convins, o femeie foarte educată, foarte severă, foarte citită, care trăiește după niște reguli foarte stricte. Încearcă să îmi impună și mie aceste reguli de viață, pe care le asimilez, bineînțeles. Îmi spunea să nu fur, să nu fiu ipocrit – și e foarte greu să nu avem o undă de ipocrizie, în această lume. Mă învață totuși acele reguli de modă veche. Și tot timpul îi spun că nu se mai pot aplica în totalitate pentru că lumea s-a updatat”, a mai povestit Botezatu.

Mama lui Cătălin Botezatu nu s-a băgat niciodată în relațiile designerului. Însă a avut o preferată printre iubitele sale. A știu mereu pe cine și-ar fi dorit ca noră.

„Niciodată nu s-a băgat în relațiile mele cu femeile, puțin, la început, nu i-a plăcut de Dana, prima mea mare iubire pentru că era căsătorită. Dar după 7 ani s-a obișnuit cu ideea. I-a plăcut foarte tare de Tania Budi și tot timpul mi-a zis că ar fi trebuit să mă căsătoresc pentru că ar fi ieșit cel mai frumos copil!”, a mai dezvăluit Bote.

Cătălin Botezatu: “Am crescut foarte multe fete, femei și s-a ales praful!”

Cătălin Botezatu a fost mereu înconjurat de femei frumoase, însă niciodată nu a întâlnit-o pe „aleasa sa”. Însă iată cum arată partenera ideală pentru Bote, dezvăluie chiar el.

„Pentru mine, îmi doresc acum, pe plan sentimental, o femeie care să fie…să semene puțin, din punctul de vedere al caracterului, cu mine. O femeie căreia să-i placă aventura, căreia să-i placă să călătorească foarte mult. O femeie căreia îi place să se bucure de orice lucru, o femeie care trebuie într-adevăr să fie și ușor cosmopolită, ușor  fițoasă, în sensul bun al cuvântului. Pentru că nu aș putea să mă regăsesc lângă o femeie simplă!

Am luat și am crescut foarte multe fete, femei și s-a ales de cele mai multe ori praful! Nu mai am răbdare și nici nu mai vreau să „cresc” pe cineva. Dar sunt sigur că există și au existat multe femei și am avut aventuri în ultima perioadă cu femei de genul ăsta care, măcar pentru o luna, două, trei, un an, m-au făcut fericit. M-au făcut să mă simt ok și care s-au potrivit din toate punctele de vedere cu mine”, a mai mărturisit Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: