Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Stephan Pelger, discurs dureros după incinerarea creatorului de modă: «Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. M-am rugat să-l ia»

Mama lui Stephan Pelger, discurs dureros după incinerarea creatorului de modă: «Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. M-am rugat să-l ia»

GALERIE FOTO (3) stephan mama

Ziua de 15 iunie a fost una foarte tristă pentru lumea modei. Stephan Pelger, designerul care a decis să-și pună capăt zilelor la doar 42 de ani din cauza depresiei, a fost incinerat. La slujba de comemorare au participat toți cei care l-au iubit pe designer, precum și mama adoptivă a acestuia, care a sosit tocmai din Germania pentru sa ridica urna care conținea cenușa fiului său.

Mama adoptivă a lui Stephan Pelger, discurs emoționant la ceremonia de comemorare

Stephan Pelger a fost incinerat în cursul zilei de 15 iunie, iar apoi o mică slujbă de comemorare a fost ținută la Capela Cimitirului Evanghelic-Luteran din București. Mama adoptivă a lui Stephan Pelger a susținut un discurs emoționant în fața celor aproximativ 200 de oameni care au fost prezenți la comemorarea regretatului Stephan Pelger.

mama lui Stephan Pelger
Mama adoptivă a lui Stephan Pelger

Femeia a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, că Stephan a suferit profund pentru că nu și-a putut găsi liniștea și un suflet pereche. Ba chiar mai mult decât atât, mama adoptivă a lui Stephan a subliniat că s-a rugat ca divinitatea să-i curme suferința designerului chinuit de depresie și insomnii crunte.

stephan pelger
Stephan Pelger alături de mama sa adoptivă

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!”, a declarat mama adoptivă a lui Stephan Pelger.

Urna cu cenușa lui Stephan Pelger va fi trimisă în Germania

Mama lui Stephan Pelger a decis ca Stephan să fie incinerat, iar urna cu cenușă să fie trimisă apoi în Germania pentru ca designerul să-și poată dormi somnul de veci alături de tatăl său, bărbatul a cărui lipsă o simțea atât de profund în ultima perioadă de timp.

Stephan Pelger se lupta de mulți ani cu o depresie pe care cu greu o ținea sub control. De altfel, cratorul de modă a vorbit în repetate rânduri despre problemele emoționale cu care se confrunta și recunoștea că starea lui psihică nu era cea mai bună. Depresia și insomnia îi făceau viața un calvar, iar dependența de pastile îl trimisese la un centru de dezintoxicare în care se internase benevol.

Stephan Pelger nu a ascuns niciodată faptul că se confrunta cu probleme de ordin emoțional. De altfel, el a declarat cu sinceritate că avea 10 ani atunci când a trecut pentru prima dată pragul unei clinici de psihiatrie. A urmat numeroase scheme de tratament, însă vindecarea la care a sperat a întârziat să apară. Avea zile în care se simțea bine, dar și perioade în care se străduia dimineața pentru a se ridica din pat și a efectua cele mai banale activități.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: