Redactia.ro
Home » Știri » Mama Luizei Melencu a depus la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie plângeri împotriva a 6 procurori DIICOT

Mama Luizei Melencu a depus la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie plângeri împotriva a 6 procurori DIICOT

Mama Luizei Melencu a depus, luni, la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, sesizări împotriva a șase procurori DIICOT, unul din Craiova și cinci din București.

Monica Melencu a depus plângerile luni dimineață, cei șase procurori DIICOT care s-au ocupat de cazul Caracal fiind acuzați de abuz în serviciu.

Una dintre plângeri îl vizează pe procurorul Liviu Vasilescu, de la DIICOT Craiova, care s-a ocupat de cazul dispariției Luizei Melencu, în aprilie 2019.

Pe 27 decembrie, ministerul Justiţiei a propus Guvernului desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), într-un Memorandum care a fost discutat în şedinţa de Guvern de vineri seară.

Anterior, Memorandumul conţinea şi varianta regândirii modului în care funcţionează Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

Sursa: stirileprotv.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini