Redactia.ro
Home » Monden » Mama Monicăi Tatoiu s-a stins din viață. Vedeta îndoliată susține că nu va respecta obiceiurile religioase: „Fără priveghi și din astea. Nu-i fac pomană”

Mama Monicăi Tatoiu s-a stins din viață. Vedeta îndoliată susține că nu va respecta obiceiurile religioase: „Fără priveghi și din astea. Nu-i fac pomană”

Femeia de afaceri este în doliu și suferă enorm, deoarece mama ei s-a stins din viață, ieri 10 octombrie. Cu toate acestea, Monica Tatoiu a mărturisit că nu va respecta obiceiurile religioase. Iată detaliile 

 Mama Monicăi Tatoiu s-a stins din viață

Mama Monicăi Tatoiu s-a stins din viață la vârstă de 89 de ani, la spital, unde a intrat comă, în urma unei operații la care a fost supusă în cursul zilei de vineri. Femeia care i-a dat viață femeii de afaceri nu s-a mai trezit din coma suferită. 

„A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă. Avea 89 de ani, dar de cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid. N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație. Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele.

Nu a vrut să spună că o durea. Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ.”, a declarat Monica Tatoiu pentru Playtech.

Monicăi Tatoiu nu va respecta obiceiurile religioase: „Fără priveghi și din astea. Nu-i fac pomană”

Monicăi Tatoiu susține că nu va respecta obiceiurile religioase, deoarece nu crede în astfel de tradiții: 

„Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană. Relația mea cu mama: ne-am certat tot timpul pentru că nu voia să meargă la doctor, nu voia să-și facă dinții. Tatăl meu a petrecut ultimii 25 de ani, ca doctor, în spital. Și mama cred că a avut mereu ideea că spitalul i-a furat soțul. Spitalul a fost viața lui, apoi am urmat noi. Tata chiar a salvat vieți. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei și a zis ca după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea pentru ea. 

„Mama era foarte credincioasă, dar n-a mers la biserică în ultimii 30 de ani. Ea a fost pe treptele catedralei când au omorât copiii aceia la Revoluție, în Timișoara. Ea a deschis ușile, pentru că preoții nu voiau. Era acolo pentru că voia să i se facă slujba de 40 de zile lui tata. Și a spus că ea nu mai calcă în biserică, după ce a văzut cât de lași au fost preoții, care s-au baricadat înăuntru””, a mai spus femeia de afaceri pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: