Redactia.ro
Home » Monden » Mama Nadiei Comăneci, într-o formă de invidiat la 80 de ani. Uite pe cine moștenește gimnasta

Mama Nadiei Comăneci, într-o formă de invidiat la 80 de ani. Uite pe cine moștenește gimnasta

GALERIE FOTO (2)

Ștefania-Alexandrina este mama Nadiei Comăneci. Ajunsă la vârsta de 80 de ani dă clasă multor pipițe din showbiz. Este într-o formă de invidiat. Ne putem da seama cu ușurință pe cine moștenește gimnasta.

Deși fiica ei este cunoscută în lumea întreagă, cea care i-a dat naștere „Zeiței de la Montreal” a fost mereu o prezență discretă. Recent, Nadia Comăneci a postat o imagine de colecție cu mama ei într-o ipostază mai puțin obișnuită.

Deși a trecut de 80 de ani, Ștefania-Alexandrina nu își arată vârsta. Poza făcută publică de Nadia a stârnit multe aplauze și aprecieri pentru mama sa.

Nu putem decât să o felicităm și să o luăm drept exemplu.

Nadia îi datorează totul mamei sale

Nadia a povestit cu fiecare ocazie că mama sa a fost cea care a dus-o la gimnastică în Onești, încă de micuță. Talentul său a fost atent șlefuit prin exerciții, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

„Aveam foarte multă energie. Mama a încercat să găsească o variantă prin care să-mi consum energia în condiții mai sigure. Să las în pace copacii, casele și alte obiecte. În Onești se deschisese o mică sală de sport de către familia Simionescu. La șase ani și ceva, am intrat pentru prima dată în ea și am descoperit paralelele mai interesante decât bătătorul de covoare și saltelele care mă ajutau să nu mă mai julesc.

Acolo, sub îndrumarea antrenorului Marcel Duncan, am învățat să fac prima rostogolire, prima roată, prima prindere la bară. Mă jucam și învățam totodată. Mama era fericită că scapă pentru câteva ore de mine și putea să-și vadă liniștită de treburile casnice”, a dezvăluit Nadia Comăneci în cartea sa.

Mama Nadiei Comăneci a vorbit despre cum își petrecea marea campioană la gimnastică sărbătorile de iarnă pe vremea când posibilitățile erau puține

„Simt o mare bucurie că ştiu că a reuşit să facă şi ea ceva în ţara asta. Când a luat 10 la Montreal nu am realizat pe moment. După mi-am dat seama. Eram foarte fericită. De multe ori nu mă uitam la competiţiile ei. Eu sunt mai emotivă, nu ca ea”, a declarat Ștefania, mama Nadiei, potrivit Știrile KANAL D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini