Redactia.ro
Home » Știri » Mama vedetei a murit de Covid-19! Era de profesie medic

Mama vedetei a murit de Covid-19! Era de profesie medic

Mama vedetei a murit de Covid-19

Ingrid și Vanda Vlasov trăiesc momente de cumpănă după ce mama lor s-a stins din viață. Viviaa Vlasov a pierdut lupta împotriva coronavirusului, fiind internată la spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din Iași.

Mama vedetei a murit de Covid-19! Era de profesie medic

Viviana Vlasov,în vârstă de 72 de ani mama gemenelor Ingrid și Vanda Vlaslov s-a stins din viață pe 22 august, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. De profesie medic, Viviana a fost diagnosticată cu COVID-19, iar medicii au internat-o la Spitalul de Boli infecțioase Sfânta Parascheva din Iași, unde medicii s-au luptat pentru a o salva.

„La început părea să meargă bine, nu punea probleme. Nu ştiu să fi avut comorbidităţi care să îi afecteze starea de sănătate. În ultimele două zile, însă, starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat la Terapie Intensivă„, a declarat Carmen Manciuc, directorul medical la Spitalului de Boli Infecţioase.

Conform acesteia, sistemul cardio-respirator și renal i-a fost afectat în întregime într-un timp foarte scurt, iar cu toate eforturile depuse de medici, aceasta a pierdut lupta împotriva virusului.

Trista veste a fost dată de Ingrid Vlasov pe contul său de Instagram. Ingrid și Vanda Vlasov sunt fiicele lui Mihail Vlasov, fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, condamnat în 2018 la 9 ani și 10 luni de închisoare pentru fapte de corupție.

View this post on Instagram

Mama ⚘ 06.02.1948 – 22.08.2020

A post shared by Ingrid Vlasov (@ingridvlasov) on

Cine sunt surorile Vlasov?

Vanda și Ingrid Vlasov, în vârstă de 48 de ani au făcut parte încă de mici copile din elita Iașiului alături de alte personalități, fiice de primari și oameni politici.

Vanda este jurist, notar și vicepreședinte la Curtea de artibtraj a Camerei de comert industrie navigație a României, și a scris două cărți de jurisprudență. Este căsătorită cu fostul ministru de interne, Cristian Andrei, cuplul neavând copii.

Pe de altă parte, Ingrid a fost una dintre primele creatoare de modă din România care a avut magazin, transfomat ulterior în brandul Vlasov. Aceasta a părăsit România, iar în prezent locuiește la Paris alături de soțul ei Marian Nedelcu și fiica sa, Noelle. Are afaceri, magazin de rochii online și călătorește peste tot în lume. Un aspect important este faptul că Ingrid a creat rochii admirate de Lady Gaga, Christina Aguilera, Rihanna și multe ale celebrități. Ba chiar, Lady Gaga a purtat la două evenimente creații de-ale româncei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: