Redactia.ro
Home » Știri » Mamele lor au vrut să le scape de păduchi, dar le-au spălat pe cap cu soluție de deparazitare a oilor. Trei fetiţe au ajuns la spital!

Mamele lor au vrut să le scape de păduchi, dar le-au spălat pe cap cu soluție de deparazitare a oilor. Trei fetiţe au ajuns la spital!

ULTIMĂ ORĂ! Plan Roşu de Intervenţie în judeţul Olt. Un autobuz şi o autoutilitară s-au ciocnit

Caz grav la Orăştie, Hunedoara. Trei fete de 7, 11 şi 13 ani au ajuns de urgenţă la spital, după ce s-au intoxicat cu o substanţă folosită de mamele lor pentru tratarea păduchilor.

Medicii de gardă au anunţat Poliţia, iar agenţii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mamele le-au spălat cu soluție de deparazitare a oilor

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că minorele se aflau într-un apartament din Orăștie iar pe scalp li s-a aplicat o soluție pentru tratarea păduchilor de către două femei, mame ale celor trei minore.

Echipajul care le-a preluat și le-a evaluat le-a transportat la cpu Orăștie. Ulterior au fost transportate la UPU Deva.

Minora de 8 ani se afla în starea cea mai gravă. A fost intubată și ventilată mecanic și transferată la spitalul de pediatrie din Timișoara de către echipajul SMURD cu medic. Celelalte două minore au rămas la UPU Deva”, transmite, duminică, Ambulanța Hunedoara.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări după fetele au ajuns la spital, una în stare critică, în urma îmbăierii cu substanțe de deparazitare folosite pentru oi.

La fel s-a întâmplat şi la Ţăndărei

În urmă cu două zile, o fetiță de 5 ani a murit, iar un băiețel de un an și 11 luni este în stare gravă după ce bunica lor i-a spălat cu o substanță toxică, folosită pentru deparazitarea oilor, la Ţăndărei, judeţul Ialomiţa.

Inițial, femeia nu a vrut să le spună medicilor ce s-a întâmplat, apoi a recunoscut că i-a spălat pe cap pe cei mici cu o substanță pentru deparazitarea oilor.

Bunica i-a spălat pe cei mici cu substanța toxică și le-a pus un prosop pe cap, apoi au mâncat. Cel mai probabil așa au ingerat copiii soluția folosită pentru deparazitarea animalelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: