Redactia.ro
Home » Știri » Managerul Institutului „Marius Nasta” din București vine cu o teorie bombă. ”AICI se infectează românii cel mai mult!”

Managerul Institutului „Marius Nasta” din București vine cu o teorie bombă. ”AICI se infectează românii cel mai mult!”

Beatrice Mahler

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” din Capitală a făcut sâmbătă dezvăluiri șocante despre coronavirus. Din nou, autoritățile au raportat peste 3.000 de cazuri noi de COVID-19, bilanțul trecând de 150.000.

Managerul Institutului „Marius Nasta” din București vine cu o teorie bombă. ”AICI se infectează românii cel mai mult!”

Managerul Institutului „Marius Nasta” din Capitală a făcut sâmbătă dezvăluiri șocante despre situația creată de coronavirus. Potrivit acesteia, rata cea mai mare de infectare există în comunitate. Mai exact, Beatrice Mahler a precizat că aceasta există în momentele în care oamenii se deplasează pentru a face diferite activități. ”La muncă, unde suntem supravegheați, riscul de infectare este mai mic. În interior, purtăm măști, dar ați văzut că, din păcate, masca nu este purtată de toată lumea deși, la nivelul de transmitere comunitară din București, ar trebui să fie obligatorie pentru toți!”, a spus aceasta.

Mai mult, Mahler a subliniat faptul că cel mai periculos loc în care coronavirusul poate fi răspândit este pe stradă. ”Virusul se poate deplasa pe distanțe destul de mari. Masca trebuie purtată pe stradă tocmai pentru că particulele infectante pot fi purtate de vânt și pot să ajungă să ne infecteze dacă nu purtăm mască”, a mai spus Beatrice Mahler la Antena 3.

Gripa și Covid-19, virusurile care fac ravagii în întreaga lume la ora actuală

Recent, specialiștii americani au lansat un avertisment dur. Acesta au declarat că există două virusuri extrem de graeă care face ravagii la nivel planetar. Cercetătorii se tem că sistemul de sănătate ar putea fi copleșit de lupta cu două virusuri în același timp. „Cu siguranță poți să faci și gripă și Covid-19 în același timp, ceea ce ar fi catastrofal pentru sistemul tău imunitar”, spune Dr. Adrian Burrowes, medic de familie în Florida. Mai mult, specialiștii susțin că îmbolnăvirea cu gripa determină persoana în cauză să fie mai vulnerabilă în fața coronavirusului și invers.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: