Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică a dat lovitura! La ce emisiune va participa

Mara Bănică a dat lovitura! La ce emisiune va participa

Mara Bănică a dat lovitura! Cunoscuta pentru aparițiile ei în trustul Antena, cu precădere la emisiunile Acces Direct și Xtra Night Show, vedeta a decis să schimbe traiectoria din viața ei. Odată cu nașterea micuței sale Donca, Mara a decis să închidă un capitol vechi și să deschidă altul nou.

Mara Bănică a devenit mamă pentru a doua oară. Fericitul eveniment a ținut-o departe de micul ecran pentru o vreme. Astăzi, Mara și-a anunțat prietenii de pe rețelele de socializare că revine oe sticlă. Însă, surpriză mare! Vedeta nu a apărut la postul Antena1, ci la rivali.

Mara Bănică a fost invitată în emisiunea lui Măruță, la ProTv, unde a discutat despre noul proiect în care este implicată. Jurnalista a vorbit despre curajul cu care a răspuns afirmativ acestei noi provocări care, cu siguranță o va scoate din zona de confort.

La ce emisiune va participa Mara Bănică

Cu siguranță v-ați dat seama despre ce emisiune este vorba, însă, dacă nu a-ți ghicit încă, vă spunem noi: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ Vedeta a zis „Da” fără ezitare atunci când i s-a pus în față propunerea pentru a participa în cel mai așteptat proiectul al acestui an. FANATIK a aflat, în exclusivitate, că Mara Bănică este una dintre vedetele celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzat de PRO TV.

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Mara Bănică ar fi negociat extrem de atent condițiile colaborării cu PRO TV și revenirea ei în televiziune.

Mara se pregătește de plecare. A decis cu cine o lasă pe micuța Donca. Acum se pregătește psihic să reziste unuia dintre cele mai dificile show-uri Tv. Fosta vedetă a Antenei 1 va pleca în Republica Dominicană duminică, împreună cu ceilalți concurenți. Nu este singurul nume important pe care îl vom vedea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Alături de ea vor mai fi Giani Kiriță, Alexandra Ungureanu, Ioana Filimon și Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: