Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică, anunțul care i-a bucurat pe fani. Ce le-a transmis: „Dragilor, știu că v-a fost dor de mine…”

Mara Bănică, anunțul care i-a bucurat pe fani. Ce le-a transmis: „Dragilor, știu că v-a fost dor de mine…”

Mara Bănică, anunțul care i-a bucurat pe fani. Ce le-a transmis

Mara Bănică le-a transmis fanilor un mesaj în mediul online, spre bucuria lor, care au reacționat cu mii de aprecieri. Iată despre ce este vorba.

Mara Bănică, anunțul care i-a bucurat pe fani. Ce le-a transmis: „Dragilor, știu că v-a fost dor de mine…”. Fanii au reacționat cu mii de aprecieri

Mara Bănică a făcut o postare pe Facebook și pe Instagram în urmă cu puțin timp. Jurnalista își anunță fanii că revine pe micile ecrane. Dar nu la același post TV la care obișnuia să apară.

„Dragilor, știu sigur că v-a fost dor de mine. Drept și prin urmare, astăzi ne vedem la ProTv, La Măruță. De la 15.00 trecute fix!;)”, a scris aceasta, care a ales să publice și un selfie cu ea.

Mai multe persoane i-au lăsat mesaje pe Facebook, ca urmare a postării: „Bună ziua! Nu o să vă mai vedem în emisiunea Acces Direct? Vă mutați la PRO TV?”, a scris cineva. „Doamna Mara, abia aștept să vă văd, îmi era tare dor de dumneavoastră”, i-a transmis o altă persoană, bucuroasă să afle vestea.

Altcineva a întrebat-o pe Mara Bănică dacă va merge la emisiunea de la PRO TV și cu copilașul ei, abia născut, dar aceasta a spus că e prea mică. „Nu aș duce-o la TV așa micuță”, a spus ea. Pe fetița jurnalistei o cheamă Donca Maria. „Ea este Donca Maria”, a scris Mara Bănică, în dreptul videoclipului pe care l-a publicat pe rețelele sociale atunci când a prezentat-o publicului ei de acolo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Banica (@marabanica)

Ziua când a devenit mamă pentru a doua oară, 1 februarie 2022, a fost una aparte pentru Mara Bănică. Ziua are dublă semnificație pentru jurnalistă de acum înainte.

„Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineață la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viață exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s-ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să va fie bine!”, a scris Mara Bănică în acea zi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Banica (@marabanica)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro