Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică, declarații despre viața de mămică și despre schimbările prin care trece. Este în căutare de bonă pentru fiica sa

Mara Bănică, declarații despre viața de mămică și despre schimbările prin care trece. Este în căutare de bonă pentru fiica sa

Proaspăt mămică, Mara Bănică a vorbit despre schimbările din viața sa de la venirea fiicei sale pe lume, dar și despre încercările prin care a trecut până acum. Somnul e destul de puțin, bucuria e mare, iar curând jurnalista va organiza și o petrecere în cinstea fiicei sale. 

Mara Bănică, declarații despre viața de mămică și despre schimbările prin care trece. Este în căutare de bonă pentru fiica sa

Ca orice mămică cu un bebeluș de câteva luni, Mara Bănică recunoaște că doarme destul de puțin. Micuța a avut probleme cu colicii, dar acum totul se pare că s-a remediat.

„Tocmai ce i-am schimbat medicamentele pentru colici, căci a plâns nopți la rând! Acum s-a potolit. I-am dat niște pastile din Germania și văd că-i merge mai bine. Am avut nopți în care am dormit doar 43 de minute și are faza medie de colici”, a declarat Mara, pentru click.ro.

Momentul în care a devenit mamă a reprezentat pentru Mara Bănică o schimbare majoră a programului său. Dacă până nu de mult era o femeie foarte implicată în viața publică, mereu prezentă la diferite emisiuni și evenimente, acum petrece tot mai mult timp acasă, alături de micuța sa. Astfel, a decis să apeleze la ajutorul unei bone, fapt ce îi va permite curând să-și reia activitatea de până acum. Perioada petrecută departe de lumea în care activează nu a fost deloc ușoară, mai ales că mereu a iubit ceea ce a făcut.

„Eu stau non-stop cu fetița. Am chemat deja la interviu o bonă, româncă. Am nevoie de cineva cu program 9-18. Dar trebuie să-i placă și lui bărbată-miu. Eu, de o lună, am ieșit doar de trei ori din casă, și asta cât a fost soțul meu în țară. În rest, sunt consemnată la domiciliu”, a mai spus vedeta.

Pentru botezul fiicei sale, Mara Bănică a pregătit o petrecere cu 200 de invitați

Cât despre botez, se pare că va fi o petrecere mare, cu invitați de seamă. Inițial, planul Marei nu prevedea și o asemenea întâlnire cu cei dragi, dar iată că ridicarea restricțiilor din data de 8 martie a schimbat totul. Ceremonia de botez va fi oficiată de același preot în fața căruia jurnalista și soțul său și-au jurat iubire.

„Eu mi-am programat botezul de dinainte de a ne da ei voie fără măști. Eram dispusă să botez copilul și fără party. La acest moment, avem deja 200 de invitațipe listă, am găsit sală,tot. Va fi la începutul lunii mai botezul. Am de ales între cinci variante de meniuri, decorațiunile au fost deja stabilite.Slujba de creștinare va avea loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou și va fi oficiată de părintele Cărămizaru, același preot care ne-a și cununat.Nu am luat încă o decizie în privința nașilor, dar avem nașii care ne-au cununat. Duminică, merg să mi se facă molifta, au trecut 40 de zile de la naștere!„, a mai declarat Mara Banica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: