Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică se căsătorește! Jurnalista a spus marele DA, prima imagine cu inelul

Mara Bănică se căsătorește! Jurnalista a spus marele DA, prima imagine cu inelul

GALERIE FOTO (2)

Este vestea surpriză a momentului în showbizul din România! Mara Bănică se căsătorește! Jurnalista a postat primele imagini cu inelul, care nu este deloc unul oarecare.

Mara Bănică se căsătorește, prima imagine cu inelul

Jurnalista Mara Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat misterios. Cunoscuta vedetă de televiziune este într-o relație de mai bine de doi ani cu un individ pe care îl ține departe ochii curioșilor.

Deși în general preferă să nu dea prea multe informații despre cel cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, se pare că vedeta s-a logodit în urmă cu scurt timp.

Mara Bănică, cerere în căsătorie inedită

Mara Bănică a postat pe rețelele de socializare o imagine cu inelul de logodnă, dar și cu bilețul pe care l-a primit din partea iubitului.

Pe bilețul care apare în imagini este scris următorul mesaj emoționant:

“Mara Bănică, de bună voie și nesilită de nimeni, te căsătorești cu mine? Să fim împreună la bine și la greu!”

După o așa cerere în căsătorie inedită, bineînțeles că celebra jurnalistă a spus marele DA! Jurnalista a lăsat să se înțeleagă asta, postând în descrierea imaginii “DA!”, la care a adăugat și o inimioară roșie.

După prima imagine cu inelul de logodnă, observăm că nu este unul oarecare, ci unul extrem de scump.

Cum era de așteptat, la scurt timp după postare, urmăritorii Marei Bănică au vrut s-o felicite. Fanii i-au transmis sutele de mesaje cu gânduri bune și urări de casă de piatră.

„Să fiți binecuvântați!!!” , “Ce bine-mi pareee! Sa fii fericita iti doresc din suflet! Voi, mamele care au putere si curaj, sunteti primele care meritati liniste si iubire! Dumnezeu sa va ocroteasca!”,  “Iubitii mei va doresc tot binele din lume”, “Doamne, Mara, habar nu ai cât ma bucur pentru tine!”, “Casă de piatra și să fie într-un ceas bun! Sănătate și fericire”, au fost câteva dintre sutele de mesaje primite de Mara Bănică după marele anunț!

Și iată că printre sutele de mesaje de la fani, și Cristina Cioran i-a transmis Marei Bănică urările ei de bine! “Vai, ce romantic”, i-a scris Kiki Cioran jurnalistei, comentariu la care a adăugat mai multe aplauze și inimioare roșii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: