Redactia.ro
Home » Știri » Mara, fiica Ralucăi Moianu, s-a căsătorit la 19 ani și așteaptă primul ei copil. Tânăra îmbină viața de familie cu ambițiile profesionale în domeniul juridic

Mara, fiica Ralucăi Moianu, s-a căsătorit la 19 ani și așteaptă primul ei copil. Tânăra îmbină viața de familie cu ambițiile profesionale în domeniul juridic

Sursa foto: Facebook

Mara, fiica binecunoscută a fostei prezentatoare TV Raluca Moianu, a făcut recent un pas important în viața personală, căsătorindu-se la doar 19 ani. Cu toate acestea, tânăra nu s-a remarcat doar prin viața sa de familie, ci și prin ambițiile profesionale, urmărindu-și cu perseverență drumul în carieră. De curând, Mara a anunțat că așteaptă primul său copil, un băiețel, ceea ce face ca anul 2024 să fie unul plin de schimbări semnificative pentru ea.

Cu ce se ocupă fiica Ralucăi Moianu

Mara a absolvit liceul cu succes anul trecut, reușind să treacă examenul de Bacalaureat cu rezultate remarcabile. Visul său de a urma o carieră în drept s-a materializat prin admiterea la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, unde se pregătește să devină fie avocat, fie magistrat. Fiica Ralucăi Moianu și-a arătat din timp interesul pentru domeniul juridic, iar mama sa a fost întotdeauna mândră de determinarea și dedicația ei.

În perioada în care se pregătea pentru admitere, Mara a lucrat part time la un notariat, obținând astfel o experiență practică care i-a oferit o viziune mai clară asupra diferitelor ramuri ale dreptului. Deși încă nu a decis definitiv dacă va urma calea avocaturii sau a magistraturii, Mara a declarat că examenul de admitere a fost o provocare dificilă, dar una pe care a depășit-o cu succes. Într-un interviu acordat postului Antena Stars, Mara a menționat că și-a dorit inițial să devină magistrat, dar rămâne deschisă și altor opțiuni în cadrul profesiei de jurist.

„Evident că sunt foarte mândră de mine, dar s-a acumulat ceva oboseală. În acest moment nu știu să spun dacă o să fie avocatură sau magistratură sau dacă o sa aleg o altă filieră a acestei facultăți, a acestei profesii. Cu magistratura am pornit așa, în gând. A fost prima mea opțiune. A fost foarte greu, ca și nivel de dificultate (n.r. examenul de admitere)”, declara Mara Ilinca Ancuța, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

La doar 19 ani, Mara a făcut o altă schimbare majoră în viața ei

S-a căsătorit cu Virgil Boglea, un cunoscut avocat în lumea showbiz-ului. Diferența de vârstă de 14 ani dintre ei nu a fost un impediment, ci din contră, cei doi formează un cuplu solid și pregătit să întâmpine noile provocări ale vieții de familie. Virgil Boglea este avocat de succes, cu o carieră notabilă, fiind cunoscut pentru colaborările sale cu persoane publice precum Mario Iorgulescu și Gigi Becali.

Cununia civilă a avut loc recent, iar cu această ocazie, Mara și Virgil au făcut public și anunțul că urmează să devină părinți. Tânăra este însărcinată cu primul lor copil, un băiețel, iar vestea a fost primită cu bucurie de toți cei apropiați. Faptul că Mara urmează să fie mamă la o vârstă atât de fragedă a surprins pe mulți, dar cei care o cunosc știu că este o persoană matură și responsabilă, pregătită pentru noile provocări.

Deși este abia la începutul carierei sale juridice și a vieții de familie, Mara Ilinca Ancuța a demonstrat că este capabilă să își asume cu maturitate responsabilitățile pe care le aduce atât căsătoria, cât și maternitatea. În ciuda vârstei tinere, ea a arătat că are un plan bine conturat pentru viitor, atât în ceea ce privește cariera, cât și viața personală.

Raluca Moianu, mama ei, nu a ezitat să-și exprime mândria față de realizările fiicei sale

De-a lungul anilor, a vorbit cu admirație despre determinarea și curajul Marei, subliniind că aceasta a știut întotdeauna ce își dorește de la viață. Mara nu doar că își urmează visul de a deveni o profesionistă în domeniul dreptului, dar și-a construit și o familie tânără, alături de un partener de încredere.

Raluca Moianu a fost alături de Mara pe parcursul întregii călătorii, de la examenele stresante până la nunta și anunțul sarcinii. Deși provocările sunt mari, familia o susține pe Mara necondiționat, fiind încrezători că va reuși să îmbine cu succes atât cariera, cât și viața de familie.

Pe măsură ce se apropie de momentul nașterii, Mara va avea de făcut alegeri importante în privința direcției profesionale. Indiferent dacă va alege să devină avocat, magistrat sau va urma o altă cale în domeniul dreptului, un lucru este cert: Mara va avea o carieră promițătoare și o viață de familie plină de bucurii. Cu sprijinul soțului și al familiei, tânăra va putea naviga cu succes printre responsabilitățile profesionale și cele de mamă.

Acum, Mara Ilinca Ancuța se află într-un punct de cotitură al vieții sale, fiind pregătită să își asume cu încredere toate rolurile pe care viitorul i le rezervă: de studentă, de soție și de mamă.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: