Redactia.ro
Home » TV » Marcela Fota a fost la un pas să își dezgroape soțul: „A fost la cimitir și voia să desfacă…”

Marcela Fota a fost la un pas să își dezgroape soțul: „A fost la cimitir și voia să desfacă…”

GALERIE FOTO (2) Drama neștiută a Marcelei Fota! Persoanele dragi s-au stins din viață într-un mod cumplit

Marcela Fota a făcut un gest incredibil. Femeia a vrut să își dezgroape soțul, pentru a-l mai vedea o dată. 

Marcela Fota a fost la un pas să își dezgroape soțul

Mariana, sora Marcelei Fota, a făcut declarații șocante despre sora ei. Femeia a mărturisit că artista a mers la câteva zile de la înmormântare la cimitir și a vrut să desfacă locul respectiv, pentru a-și mai vedea soțul măcar o dată. În cadrul unui interviu, Mariana a făcut dezvăluiri inedite despre sora ei. La o săptămână după ce cumnatul ei a fost înmormântat, Marcela a mers la mormântul unde este îngropat soțul ei și a fost la un pas să îl dezgroape pe acesta, pentru că își dorea să îl mai poată vedea măcar o dată.

”Mi-a spus Marcela că a fost la cimitir și voia să desfacă locul acela unde este el, să-l mai vadă o dată…”, a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu.

Artista și sora ei  au izbucnit în lacrimi în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, fiind copleșită de emoții chiar și prezentatoarea Mirela Vaida.

”Credeți-mă, niciodată nu am trecut prin așa ceva în emisiunile pe care le-am făcut până acum, prin astfel de clipe grele. Vă doresc din tot sufletul putere, să mergeți mai departe…Multă sănătate, putere să vă creșteți copiii. Să aveți parte de lumină, împlinire. Ați trecut destul prin greutăți. Ar trebui să aveți parte de liniște”, a fost mesajul Mirelei Vaida pentru cele două artiste.

Marcela Fota a fost copleșită de durere după moartea soțului. Minel, în vârstă de 47 de ani, a murit la trei zile după Crăciun, în urma unui infarct, în timp ce aștepta la coada Serviciului de Taxe și Impozite din Craiova.

Iau lucrurile aşa cum sunt şi încerc sa văd o luminiţă în ceea ce se întâmplă. Nu sunt pregătită să apar încă, pentru că pe mine lumea mă ştie veselă şi plină de viaţă. Pentru noi începea o săptămână normală, era luni dimineaţa şi aveam de rezolvat nişte treburi. Plecaserăm să declarăm ceva la Taxe şi Impozite. Am plecat amândoi şi m-am întors singură. El era un bărbat pe care l-ar fi dorit orice femeie. El pusese câteva kilograme, se îmbrăca şi îmi amintesc că i-am zis: «ce bărbat sexos am!» Am plecat de acasă cu maşini diferite. Am parcat maşina la patru maşini de maşina lui. El a oprit să facă nişte copii la xerox. Eu nu l-am văzut la coadă şi l-am sunat. Mi-au răspuns cei de la xerox: «coborâţi că a picat din picioare!» În încăpere a fost un cadru medical care i-a făcut resuscitare din primul moment. O oră jumătate au resuscitat la el. De fapt, infarctul s-a întâmplat când el era în picioare”, a povestit solista, cu ochii în lacrimi, la emisiunea “Acces Direct de Weekend”.
Cei doi soți erau împreunnă de mai bine de 13 ani, iar cu un an în urmă și-au oficializat și căsătoria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: