Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota, noi dezvăluiri dureroase despre moartea fulgerătoare a soțului: “Inima efectiv a explodat”. Cum i-a spus artista copilului că tatăl său nu mai e

Marcela Fota, noi dezvăluiri dureroase despre moartea fulgerătoare a soțului: “Inima efectiv a explodat”. Cum i-a spus artista copilului că tatăl său nu mai e

Marcela Fota a povestit cu ochii în lacrimi care au fost ultimele clipe ale soțului ei. Artista a mărturisit și cum i-a spus copilului că tatăl său nu mai este printre noi.

Devastată de durere, Marcela Fota a făcut noi mărturisiri despre moartea soțului ei. Artista a povestit că, deși a fost resuscitat timp de două ore în locul în care s-a întâmplat tragedia, inima bărbatului pe care îl iubea enorm nu a mai putut fi salvată, deși a trăit atârnată de această speranță până în cea din urmă clipă.

Marcela Fota, noi dezvăluiri dureroase despre moartea soțului: „Inima a explodat”

“Eu tot timpul am avut impresia că mă urmărește cu privirea, efectiv. La un moment dat am crezut că i-au curs lacrimi, atunci am fost mai tare convinsă că de fapt el trăiește. Dozele de adrenalină îi făceau să vibreze corpul și sora mea îmi zicea << Nu dispera că el respiră >> . Aveam impresia că respiră, dar era șocul de la adrenalină”, a mărturisit artista, în direct, la Teo Show.

Cu ochii în lacrimi, Marcela Fota mărturisește că bărbatul nu mai avea nicio șansă, în ciuda oricărui ajutor medical.

“Chiar dacă ar fi fost pe o masă de operație, ar fi avut zero șanse de supraviețuire pentru că inima lui efectiv a explodat. Nu a plesnit ceva, sub nicio formă, deci inima lui efectiv a explodat.”

Marcela Fota a povestit și că soțul ei nu consuma alcool sau cafea, nu fuma, singurul lui motiv de stres din viața bărbatului ar fi fost că era o persoană extrem de implicată când venea vorba de muncă și că făcea orice ca lucrurile să fie așa cum își dorea el.

“Singura lui problemă, dacă o pot numi problemă, era că un om workaholic, muncea din greu. El, chiar dacă avea 5 angajați, vă dau exemplu, până nu punea el mâna sau nu urma pe un utilaj să facă drumul respectiv cum voia, nu avea liniște. Cred că acesta a fost singurul lui motiv de stres, să fie totul bine. În rest, nu înteleg de ce (n.r. a murit)”, a mai explicat interpreta.

Cum i-a spus artista copilului că tatăl său nu mai e

Dureros a fost și momentul în care artista a trebui să-i spună copilului că tatăl lui a murit. Într-o primă fază, artista a încercat să-l pregătească pe micuț de vestea cutremurătoare.

“I-am spus că trebuie să discutăm ceva, m-am așezat pe pat, atunci i-am spus tati are o problema de sănătate. (…) Are o problemă la inimioară. I-am zis că poate Doamne-Doamne decide să îl ia la el”, a povestit artista cu ochii în lacrimi.

A doua zi, însă, a fost nevoită să îi mărturisească tot.

“I-am spus că tati a ajutat la ridicarea unei biserici, iar Dumnezeu l-a luat să facă o biserică în cer pentru copilașii de acolo. I-am spus și că sufletul lui tati este cu noi, vede tot ce facem. I-am spus atunci și că trupul lui tati e la o biserică depus, unde noi putem să mergem să-l vedem, ca eu vreau să merg să mai stau puțin cu tati și că aș vrea să meargă și el să-l vadă. El, foarte serios, m-a întrebat ce altă varianta mai există și i-am spus că varianta doi este să stea acasă. Mi-a zis că vrea să stea acasă. Ulterior, am fost criticată că n-am insistat, dar eu am considerat că așa trebuia să se întâmple.”, a explicat Marcela Fota.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: