Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota, primele declarații despre noul ei iubit: ”Viața are cursul ei”. Ce reacție a avut fiul cântăreței

Marcela Fota, primele declarații despre noul ei iubit: ”Viața are cursul ei”. Ce reacție a avut fiul cântăreței

GALERIE FOTO (2)

Marcela Fota este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară din România. Cântăreața se bucură de un succes enorm pe plan muzical, având o carieră imensă în spate. Vedeta a avut parte și de clipe grele în viața ei, mai ales în momentul în care soțul ei s-a stins din viață.

Marcela Fota, primele declarații despre noul ei iubit

Acum, vedeta și-a văzut de viață și are un nou iubit. Artista este foarte fericită și încearcă să-și revină ușor după moartea soțului ei. S-a tot zvonit că are o nouă relație, iar acum Marcela Fota a confirmat tot ce s-a spus. Totuși, aceasta nu a vrut să dea mai multe detalii despre noul ei partener de viață.

Un lucru important pe care l-a spus este că și-a dat seama că tragedia cu soțul ei a fost ca o lecție de viață pentru ea. ”Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus Marcela Fota, la Antena Stars.

Marcela Fota, despre relația cu fiul ei

Marcela Fota a vorbit și despre relația pe care o are cu fiul ei, fiind una foarte specială. Aceasta a ținut să spună că băiatul ei l-a cunoscut pe noul iubit. De altfel, artista susține că a purtat o discuție importantă cu fiul ei și l-a asigurat că el este cel mai important și că relația dintre ei va fi mereu una specială. ”Indiferent de ce aș face eu în această viață nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă”, a mai spus cântăreața.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro