Redactia.ro
Home » Monden » Marea cântăreață care a revenit pe scenă după 35 de ani. Toți românii au aplaudat-o minute-n șir

Marea cântăreață care a revenit pe scenă după 35 de ani. Toți românii au aplaudat-o minute-n șir

Diva muzicii rock, Dida Drăgan, în vârstă de 77 de ani, a revenit pe scenă la inițiativa lui Adrian Enache. La același eveniment, au cântat și alți artiști precum Theo Rose, Diana Enache și Daniel Iordăchioaie, sub regia acestuia din urmă.

Marea cântăreață care a revenit pe scenă după 35 de ani

Iuliana Marciuc, producătoarea spectacolului de la Sala Palatului, a dezvăluit că Adrian Enache a fost cel care a avut ideea de a readuce celebra solistă pe scenă. Relația specială dintre cei doi artiști a fost o sursă de inspirație, iar Iuliana a salutat cu entuziasm această provocare.

”În primul rând a fost ideea lui Adrian și am îmbrățișat-o din prima clipă. Ei au o relație specială. Dida Drăgan este un om special. Evident că îi unește credința pe amândoi și această provocare de a o aduce din nou pe scena Sălii Palatului după 35 de ani pe Dida Drăgan ne-a plăcut foarte mult. Am gândit cu minuțiozitate programul, apariția ei pe scenă și mă bucur foarte mult că publicul a confirmat încă o dată, că iubește artiștii de valoare, că-i apreciază și că îi respectă. Iar Dida, la peste 75 de ani, a cântat live foarte bine. A venit la repetiții cu o seriozitate și o puncualitate desăvârșite și a ieșit ceea ce s-a văzut, pentru că publicul simte emoția și autenticul”, a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

Această colaborare inedită a reprezentat o oportunitate de a demonstra că talentul și pasiunea pentru muzică nu cunosc limite de vârstă și că artiștii de valoare pot să continue să încânte publicul cu interpretările lor memorabile, indiferent de trecerea timpului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: