Redactia.ro
Home » Monden » Marea dramă din cariera Mariei Dragomiroiu: „Mi-a fost foarte greu. Timp de 7 ani mi se tot spunea…” VIDEO

Marea dramă din cariera Mariei Dragomiroiu: „Mi-a fost foarte greu. Timp de 7 ani mi se tot spunea…” VIDEO

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maria Dragomiroiu a fost întrebată de către prezentatoare dacă asemănarea cu marea interpretă de muzică populară, Maria Tănase a reprezentat cumva, povara carierei sale. Iată răspunsul acesteia!

Maria Dragomiroiu: „Mi-a fost foarte greu”

Maria Dragomiroiu a recunoscut că i-a luat extrem de mult timp să iasă din umbra timbrului interpretei de muzică populară, Maria Tănase. Aceasta a trăit ani de zile cu responsabilitatea de a-i convinge pe cei din jur de faptul că nu o copia pe Maria Tănase, ci doar avea un timbru asemănător:

„A fost într-un fel pentru că mi-am adat seama că este o mare responsabilitate să fii comparată cu marea doamnă a câtecului românesc popular, Maria Tănase.

Mi-am dat seama că trebuie să muncesc foarte mult să conving că, de fapt, eu nu o copiam pe Maria Tănase. Timbrul meu este așa. Timbrul vocii mele seamănă cu timbrul Mariei Tănase. Când eram mică și mergeam dimineața la liceu, eu cântam doar cântecele Mariei Tănase.

Maria Tănase a fost interpretul care m-a emoționat. Datorită ei mi-am dat seama că nu vreau să fac altceva în viața asta. Mi-a fost foarte greu pentru că timp de 7 ani mi se tot spunea „Mai încearcă să cânți ca tine””, a povestit Maria Dragomiroiu în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Cât de săracă a fost Maria Dragomiroiu: „ Nu aveam bani să iau pâine”

Celebra interpretă de muzică populară are în spate o carieră impresionantă și muți oameni o idolatrizează. Povestește că acum nu mai are probleme financiare, dar drumul nu a fost ușor deloc. Ea a locuit alături de soț și cei doi copii într-o singură cameră, la demisolul unui bloc înainte de a intra în lumea muzicii populare. Avea lipsuri financiare încât uneori nu-și permitea o pâine.

Abia când s-au mutat în București în 1970, a început să muncească intens în clădirea unei cariere muzicale. Ca drept dovadă, trofeul ,,Floarea din grădină” a fost cel care i-a deschis artistei calea spre succes.

„Eram foarte săracă! Nu aveam bani să iau pâine a doua zi pentru copii. Norocul meu a fost ca am început sa cant, din cântec mi-am crescut copiii.

Când erau mici, îmi doream sa ajungă să nu mai facă pe ei. Nu aveam pamperși atunci, spălam de mâna aplecată peste cada, fierbeam într-un cazan scutecele.

Am stat lângă fostul restaurant Budapesta, în 75 s-a inundat din cauza lucrărilor la metrou. Stăteam la demisol, tot într-o cameră, cu soțul și cei doi copii.

Atunci a intrat apa de aproape un metru, nu se mai putea sta acolo. De la primărie mi s-a dat repartiție în Berceni, într-un apartament cu trei camere. Eram foarte fericita ca aveam alte condiții pentru copii” a povestit Maria Dragomiroiu, potrivit starpopular.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: