Redactia.ro
Home » Monden » Marele regret al Ancăi Pandrea! Dorința pe care nu i-a împlinit-o soțului ei înainte să se stingă

Marele regret al Ancăi Pandrea! Dorința pe care nu i-a împlinit-o soțului ei înainte să se stingă

Au trecut mai bine de zece ani de când Iurie Darie a părăsit această lumea, dar văduva lui nu concepe această pierdere. Pentru Anca Pandrea, actorul s-a odihnit în „patul lui mai rece”. Și, și acum se gândește la dorința mistuitoare pe care acesta a avut-o, dar pe care ea n-a putut să i-o îndeplinească.

Regretul Ancăi Pandrea

Îndrăgita actriță își duce bătrânețea singură, în casa transformată într-un altar dedicat regretatului ei soț, Iurie Darie. Merge la cimitir ori de câte ori poate, dar nu-l concepe ca atare, numindu-l „un pat rece”. „Nu este mormânt. E un pat mai rece pentru Iura. El este tot timpul cu noi. (…) Emoțiile vin din dragoste. Îmi tremură și mâinile numai când mă gândesc. Mă bucur că pot să mai merg și pot să mai vin pe la el”, a completat Pandrea.

Întrebată fiind de Cristi Brancu, Anca Pandrea recunoaște că și-ar fi dorit să-I îndeplinească o anume dorință soțului ei, și anume aceea de a-I face un copil.

Iurie Darie și-ar fi dorit să aibă și o fetiță

Deși avea un băiat dintr-o altă relație, Iurie Darie și-ar fi dorit nespus să aibă și o fetiță cu femeia pe care a divinizat-o, Anca Pandrea. Din păcate, actrița n-a mai putut rămâne însărcinată din cauza problemelor medicale.

„De fapt, a fost mai mult dorința lui Iura, aceea de a avea o fetiță cu actrița. „Iura și-a dorit foarte mult să avem un copil, dar eu, după multe chiuretaje n-am mai reușit. Am făcut și tratament, dar nu am reușit.

Mă gândesc că dacă era un copil, dragostea amândurora ar fi fost pentru acel pui de om, dar dragostea mea a fost doar pentru Iura”, a spus Anca Pandrea în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: