Redactia.ro
Home » Monden » Margareta Pâslaru, de nerecunoscut la 80 de ani. Timpul și-a pus amprenta asupra sa, dar este la fel de elegantă și rafinată

Margareta Pâslaru, de nerecunoscut la 80 de ani. Timpul și-a pus amprenta asupra sa, dar este la fel de elegantă și rafinată

GALERIE FOTO (2) margareta paslaru

Margareta Pâslaru rămâne o legendă vie care ne uimește încă la vârsta de 80 de ani. Cu toate acestea, artista nu poate nega efectele trecerii timpului asupra sa, dar nimic nu o împiedică să-și urmeze în continuare pasiunea. Iată cum arată în ziua de astăzi și cu ce se ocupă celebra artistă!

Margareta Pâslaru, una dintre cele mai longevive artiste din România, a dobândit statutul de legendă în industria muzicală și cinematografică a țării. La vârsta de 80 de ani, cântăreața a fost văzută recent în mediul public și este de remarcat faptul că ea reușește să impresioneze în continuare cu eleganța ei remarcabilă.

Margareta Pâslaru, de nerecunoscut la 80 de ani. Timpul și-a pus amprenta asupra sa, dar este la fel de elegantă și rafinată

În ultimii ani, Margareta Pâslaru a fost mai puțin prezentă în sfera publică. Cel mai recent, ea a fost observată în public în această primăvară, pe 28 martie, când a lansat materialul discografic promis, în cadrul unui eveniment organizat la magazinul Muzica din București. Cu acest album, artista a sărbătorit șase decenii și jumătate de activitate continuă în industrie, alături de publicul prezent la evenimentul din București.

margareta

„Mă bucur! Este splendid că au venit mai multe generații să mă vadă. Mulți tineri care mi-au adus flori, copii care îmi ascultă muzica. Pentru că v-am adus muzică nouă ca să ascultați, pentru că, vedeți, toate piesele au suflul prezentului. Și eu mă schimb și trăiesc la momentul prezent, lucrez la timpul prezent și de asta cred că se simte acest suflu nou. Nu are rezonanța de altădată”, le-a spus Margareta Pâslaru invitaților care au venit să o susțină. Deși trecerea timpului și-a pus amprenta asupra sa, Margareta Pâslaru este la fel de elegantă și are o atitudine tinerească, plină de optimism.

Margareta Pâslaru are o carieră impresionantă

În anii 60, Margareta Pâslaru a devenit un nume cunoscut în muzica ușoară românească. Primul său album, intitulat Margareta Pâslaru” și lansat în 1964, a fost o explozie de popularitate. Hiturile precum Ce frumoasă este dragostea” și Dorul” au cucerit inimile ascultătorilor și au stabilit-o ca una dintre cele mai iubite cântărețe ale vremii.

Nu numai în muzică s-a impus Margareta Pâslaru, ci și în cinematografie și televiziune. A apărut în numeroase filme românești de succes, cum ar fi Titanic Waltz” (1964), Dragostea începe vineri” (1975), și Mofturi 1900″ (1987). Talentul său actoricesc și farmecul natural au făcut-o o prezență remarcabilă pe micul ecran.

Margareta Pâslaru nu este doar o artistă legendă, ci și un simbol al culturii românești. Cu carisma sa, talentele multiple și personalitatea sa autentică, ea a inspirat și a influențat generații întregi de artiști și a lăsat o amprentă imensă asupra scenei artistice românești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: