Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani are un nou iubit? Cine este bărbatul misterios cu care s-a afișat pe rețelele de socializare

Margherita de la Clejani are un nou iubit? Cine este bărbatul misterios cu care s-a afișat pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (3)

Margherita de la Clejani a început anul 2021 cum nu se putea mai bine. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a afișat pe rețelele de socializare alături de un bărbat misterios. Fanii au rămas fără cuvinte după ce au văzut imaginile!

 

Margherita de la Clejani are un nou iubit?

Margherita de la Clejani a început cum nu se putea mai bine anul 2021 și a lăsat în urmă toate problemele care au ținut-o în urmă cu ceva timp pe prima pagină a ziarelor de scandal. Deși anul 2020 nu a fost tocmai unul bun pentru fiica Vioricăi de la Clejani, Marga a reușit să își surprindă fanii de curînd cu postarea de pe rețelele de socializare. Blondina s-a afișat alături de un bărbat misterios, un tânăr care pare că o face extrem de fericită pe fiica Clejanilor.

Pe de altă parte, fiica Clejanilor este hotărâtă să facă schimbări pe toate planurile. Blondina a decis să își urmeze un alt hobby, cel de  designer vestimentar. Margherita de la Clejani deține un magazin de haine într-o zonă de lux din Capitală și este tare mândră de afacerea sa. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Margherita de la Clejani a mărturisit că își dorește să se reîntoarcă în State, acesta fiind locul care a schimbat-o din mai multe puncte de vedere.

”În momentul de față, Margerita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita de la Clejani pentru emisiunea ”Xtra Night Show”.

Fiica Clejanilor face ținute din ce în ce mai spectaculoase, însă, prețurile sunt modeste. De exemplu, pentru o rochie de ocazie lungă, cu paiete și cu tot felul de accesori, Marga a pus un preț destul de modest. Una dintre cele mai extravagante rochii ale sale costă doar 1.299.000 li. Ănsă, există ținute create de divă care sunt și ceva mai scumpe.

Spre exemplu, o alt rochie de culoare bej, lungă și elegantă de pe site-ul Margheritei din Clejani ajunge la prețul de 1.790,00 lei. Rochia este încadrată în topul celor mai scumpe ținute ale sale. Marga deține și rochii care au prețuri ecva mai modeste, care pornesc de la suma de 600 de lei. Costumele sport au prețuri ceva mai mari, 1.390.000 de lei.