Redactia.ro
Home » Știri » Maria Băsescu de nerecunoscut! Ce face și cum a ajuns să arate fosta prima doamnă a României

Maria Băsescu de nerecunoscut! Ce face și cum a ajuns să arate fosta prima doamnă a României

GALERIE FOTO (4) Maria Basescu

Maria Băsescu a fost văzută recent luând o gură de aer proaspăt, după orele lungi în care are grijă de nepoții săi.

Fosta prima doamnă nu a mai fost văzută în public de foarte mult, dar să nu uităm faptul că întotdeauna Maria Băsescu a preferat să fie o prezență discretă și elegantă.

Maria Băsescu de nerecunoscut! Ce face și cum a ajuns să arate fosta Doamnă a României

Fosta prima doamnă a României a fost văzută recent de Click.ro la shopping, luând o gură de aer proaspăt în oraș, după orele întregi pe care le-a petrecut cu nepoții săi.

Maria Băsescu a fost surprinsă purtând mască de protecție, cumpărând câteva ornamente florale în mână. Aceasta a cărat singură florile, lăsându-și șoferul de la SPP în parcare în timp ce ea s-a plimbat ore în șir în magazin.

Fosta prima doamnă a ales să poarte o ținută lejeră, fără pantofi cu toc și rochii de lux. Purtând o bluză simplă și pantaloni lejeri, MAria Băsescu a ieșit în oraș să se relaxeze fără să-i pese că va fi recunoascută de trecători.

Maria Băsescu, casnică de mai bine de 15 ani

În urmă cu ceva timp s-a aflat ce pensie primește soția fostului președinte al ROmâniei. Așadar, Maria Băsescu primește lunar suma de 143 de lei, ceea ce înseamnă o pensie extrem de mică.

Motivul pentru care Maria Băsescu încasează această pensie, se datorează faptului că aceasta a fost casnică timp de 15 ani.

De 15 ani sunt casnică. Nu am fost așa dintotdeauna. Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe Litoral. Și imi plăcea foarte mult, pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitația. Oricum, acum e prea târziu. După o pauza de 15 ani e greu să-ți reiei activitatea. Mi-am ieșit din mână, cum se spune”, preciza Maria Băsescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: