Redactia.ro
Home » Monden » Maria Câmpina, dezvăluiri șocante despre Elena Ceaușescu. A prezis moartea cuplului prezidențial: „Ia-ți zborul și pleacă”

Maria Câmpina, dezvăluiri șocante despre Elena Ceaușescu. A prezis moartea cuplului prezidențial: „Ia-ți zborul și pleacă”

Maria Câmpina, dezvăluiri șocante despre Elena Ceaușescu

Maria Câmpina, dezvăluiri șocante despre Elena Ceaușescu. Regina Magiei Albe din România este cunoscută de o țară întreagă. În urmă cu ceva ani, Elena Ceaușescu a mers la ușa acesreua și i-a cerut ajutorul. Maria Câmpina a făcut dezvăluiri șocante.

Maria Câmpina, dezvăluiri șocante despre Elena Ceaușescu. A prezis moartea cuplului prezidențial: „Ia-ți zborul și pleacă”

Soția fostului președinte al României, Elena Ceaușescu a apelat la ajutorul Mariei Câmpina. Regina Magiei Albe a povestit momentul în care fosta Prima Doamnă a României a mers la ușa casei ei. Invitată în podcastul „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Maria Câmpina a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Elena Ceaușescu. În urmă cu mai bine de 30 de ani, Maria Câmpina a primit-o în casa ei pe Elena Ceaușescu care i-a cerut ajutorul. Aceasta i-a cerut că soțul ei, Nicolae Ceaușescu să fie alături de ea toată viața. Maria Câmpina a avertizat-o pe soția lui Ceausescu să părăsească țara.

„Elena Ceaușescu cu șoferul ei, cu femeia în mașină, la 11 noaptea a venit la mine.

– Cu ce dorești să te ajut?

– Vreau cu Ceaușescu. Să fie cu mine. Ce-oi zice eu, să zică el, după mine. Și unde m-oi duce eu, să fie lângă mine, picior la picior. Fără mine să nu facă nimic.” , a povestit Maria Câmpina, la emisiunea „În oglindă”.

Elena Ceaușescu nu a ascultat sfaturile Mariei Câmpina. Cartea pe care a tras-o a fost cea neagră, iar tămăduitoarea i-a cerut să plece impreună cu Nicolae Ceaulescu, întrucât a văzut că va fi vărsare de sânge. „Doamna Elena, ai tras cartea neagră. Ia-ți zborul și plecați, că e vărsare de sânge”, a mai spus Maria Câmpina, în cadrul aceleași emisiuni.

Ultimele cuvinte ale Elenei către Nicolae Ceaușescu. Ce a putut să îi spună înainte să moară

Cuplul Ceaușescu a fost judecat la Târgoviște, iar sentinta a fost condamnarea la moarte. În cartea sa, fostul comandant Andrei Kemenici a spus care au fost ultimele cuvinte ale Elenei Ceaușescu, dar si cum au reacționat cei doi soti cand au aflat că vor fi executați.

Păi, dacă e să depindă de sinceritatea mea, vă spun că cel mai greu moment pe care l-am trăit în această perioadă l-a constituit clipa în care i-am văzut pe parașutiști cum se zbat și se chinuie să-i lege în sfori pe Nicolae și pe Elena Ceaușescu. Elena cerea îndurare, se împotrivea chiar. Nicolae Ceaușescu nu s-a opus. A acceptat inclusiv această umilință. Însă plângea. Îi șiroiau lacrimile pe obraz. Și suspina. În acel moment, când l-am văzut suferind sincer și profund, m-am retras, m-am ascuns de ochii și privirile lui. Mi-era rușine, o imensă rușine. Puteam fi detașat, nu eu eram cel vinovat de postura în care ajunsese, dar lucrul acesta se întâmpla în unitatea unde eu însumi eram comandant. Evitam privirile oamenilor, nu aveam puterea să mă uit în ochii lor”, a povestit Andrei Kemenici.

De asemenea, acesta a mai spus că Elena Ceaușescu plângea și se opunea tratamentului primit. Tot Andrei Kemenici descrie și ultimul dialog între Elena și Nicolae Ceaușescu. ”La ieșirea din comandament, Nicolae Ceaușescu era în față, flancat de doi parașutiști, iar în spate, la circa un metru, tot astfel era condusă spre zid Elena Ceaușescu. Când a dat cu ochii de Stănculescu, aflat deja afară, lângă scări, a întrebat într-un fel ambiguu, viclean: „Nicule, în România se împușcă oameni?” Eu eram lângă general și întrebarea fusese pusă atât de provocator încât mă așteptam să răspundă acesta, dar a intervenit Nicolae Ceaușescu, care, săgetându-l cu privirea pe Stănculescu, a răspuns: „Încă o trădare națională!”, a povestit Andrei Kemenici în cartea ”Ceaușescu la Târgoviște”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: