Redactia.ro
Home » Monden » Maria Cârneci, durere fără margini la doi ani de la moartea soțului. Artista i-a făcut parastasul

Maria Cârneci, durere fără margini la doi ani de la moartea soțului. Artista i-a făcut parastasul

Maria Cârneci este una dintre cele mai apreciate și talentate artiste de muzică populară din România. În urmă cu doi ani și-a pierdut soțul și acest lucru nu l-a putut uita ușor. Vedeta încă suferă după cel care a iubit-o necondiționat. Ce declarații a făcut.

Maria Cârneci, parastas pentru soțul ei

Maria Cârneci încă suferă după regretatul ei soț care a murit în urmă cu doi ani. Zilele acestea, ea i-a organizat un parastas soțului și a făcut declarații dureroase despre viața pe care o duce acum fără el. Ea a decis că parastasul trebuie făcut alături de apropiați la un cămin de bătrâni. Vedeta a spus că îi simte prezența soțului ei chiar dacă au trecut doi ani de când acesta a plecat în lumea de apoi.

Nu știu când au trecut doi ani de când sufletul meu nu mai este lângă mine. Pe 25 se fac 2 ani dar eu am făcut parastasul mai înainte pentru a-i face de dulce. Am împărțit la toți cei care l-au cunoscut și iubit, dar mai ales la un azil de bătrâni. Am vrut să mă asigur că se mănâncă. (…) Ii simt prezența, ma îndeamnă sa merg, sa fac, sa zâmbesc. Nu are cum sa treacă, o sa fie pentru totdeauna.„, a spus Maria Cârneci.

Cine îi alină suferința artistei

Maria Cârneci reușește cu greu să nu se mai gândească la soțul său și la durerea pe care moartea acestuia i-a provocat-o. Cu toate astea, nepoțelele sale sunt cele care reușesc să o bucure pe artistă, mai ales că una dintre ele îi seamănă foarte mult soțului ei.

„Și când sunt la o emisiune sau la un concert îmi vine dor de el, pentru că mă însoțea peste tot. Nu am cum să uit, e ceva care face parte din sufletul meu, din ființa mea și nu am cum. Am noroc că am două prințese, iar una dintre ele seamănă leit cu soțul meu și cu mama soțului meu. Le privesc minute în șir și îmi alin dorul de ei”, a mai spus artista. Chiar dacă Giani a murit în 2019, acesta nu i-a apărut niciodată în vise Mariei Cârneci.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: