Redactia.ro
Home » Știri » Maria Cârneci, mărturisiri dureroase despre moartea soțului său: „Este o durere care nu o sa dispară..”

Maria Cârneci, mărturisiri dureroase despre moartea soțului său: „Este o durere care nu o sa dispară..”

Maria Cârneci este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră, fiind binecuvântată cu o voce minunată și o prestanță deosebită. Zâmbetul său minunat și-a pierdut strălucirea în urmă cu doi ani, când soțul său a încetat din viață. Artista a suferit nespus, iar durerea pricinuită de moartea acestuia nu a încetat niciodată.

Maria Cârneci, mărturisiri dureroase despre moartea soțului său

Maria Cârneci a fost binecuvântată cu o carieră extraordinară și o familie iubitoare, care i-a fost mereu alături. Pe lângă faptul că este o artistă deosebită, a fost simultan și mamă, bunică, iar până nu de mult era și soție. Bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică a plecat mult prea devreme de lângă noi, iar durerea pricinuită de această pierdere nu a încetat niciodată.

Cântăreața a fost căsătorită cu Romulus Petrescu, alături de care și-a construit o viață minunată. Au fost fericiți, s-au iubit și respectat nespus, dar o boală cumplită le-a răpit șansa să îmbătrânească împreună. Doamna Cârneci a suferit foarte mult după moartea bărbatului, iar la doi ani din acel moment rănile nu i s-au vindecat.

Nu a dorit să se recăsătorească sau să-și dedice viața altui bărbat, așa că amintirile despre soțul său încă îi aduc lacrimi în ochi. A învățat multe în această perioadă, a devenit o femeie puternică, capabilă să facă față singură încercărilor vieții, dar dorul pentru Romului Petrescu va fi pururea în sufletul său.

„Chiar dacă mai uit prin nepoțelelel mele sau prin nora și copilul meu, durerea este mare. Ei merg la treburile lor, iar eu rămân cu gândurile mele. Eu sunt un om puternic, cred ca Dumnezeu m-a întărit. Mie îmi place ca în urma mea să rămână lucruri de calitate, indiferent prin ce trec. Este o durere care nu o sa dispară. Eu nu am avut alte căsătorii. Era un bărbat foarte echilibrat și am ce să regret. Am făcut multe lucruri cu el de care sa îmi aduc aminte. Sunt niște dureri dureroase. Sa știi că îi pune capacul ăla și nu îl mai vezi niciodată”, a declarat Maria Cârneci, potrivit spynews.ro.

Ultima dorință a soțului Mariei Cârneci

Pe lângă faptul că a fost un bărbat deosebit, Romulus Petrescu a fost un soț și un bunic foarte dedicat. Boala care l-a răpus l-a chinuit nespus, însă ultima lui dorință a fost legată tot de familie. Înainte să-și dea ultima suflare, bărbatul a vrut să-și mai vadă încă o dată nepoatele, fie chiar și în poze.

„Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva în afară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a dezvăluit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: