Redactia.ro
Home » Știri » Maria Ciobanu, cu lacrimi în ochi la botezul primului nepot al Stelianei Sima. Artista a început să plângă în mijlocul invitaților: „Nu știu dacă mai pot să cânt”

Maria Ciobanu, cu lacrimi în ochi la botezul primului nepot al Stelianei Sima. Artista a început să plângă în mijlocul invitaților: „Nu știu dacă mai pot să cânt”

Maria Ciobanu are probleme de sănătate.

Maria Ciobanu a venit special din America pentru a participa la botezul primului nepot al Stelianei Sima. Însă puțini se așteptau să o vadă în lacrimi pe Doamna Muzicii populare românești. Marea artistă a izbucnit în plâns în mijlocul invitaților.

Maria Ciobanu a emoționat pe toți cei care au luat parte la botezul primului nepot al artistei Steliana Sima. Din mijlocul invitaților, Doamna Muzicii populare românești a transmis un mesaj care le va rămâne în suflet tuturor acelora care o stimează și o iubesc pe artista Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu, revenită în România din America pentru un eveniment special

Maria Ciobanu și Steliana Sima sunt prietene extrem de bune. Se știe că „ciocârlia muzicii populare românești” este cea care a propus-o pe Steliana Sima la Ansamblul Ciocârlia, după ce a luat decizia de a se pensiona.

Așadar, petrecerea de botez al primului nepot al Stelianei Sima nu ar fi fost completă dacă nu ar fi ajuns și doamna Maria Ciobanu! Așadar, Doamna Muzicii populare a revenit în România pentru un eveniment cu totul special.

“Într-o zi atât de importantă pentru familia noastră, la botezul nepoțelului meu Vladimir Nicolae, ne-am bucurat să o avem alături pe doamna Maria Ciobanu! Sunt fericită să împărtășesc cu voi bucuria noastră!”, este mesajul postat de Steliana Sima pe pagina sa de socializare.

Maria Ciobanu a izbucnit în plâns: „Sunt cu lacrimi în ochi”

Maria Ciobanu a venit special din America pentru a-i fi aproape la un asemenea moment special prietenei sale Steliana Sima. Alături de Ionuț Dolănescu, marea artistă i-a emoționat pe toți cu ale sale cântece.

„Cred că mama a făcut cu drag acest efort să fie în mijlocul dumneavoastră, alături de iubita noastră Steliana Sima, colega și prietena noastră de suflet, la botezul primului nepoțel, Vladimir-Nicolae. Să-ți trăiască, Steliana, să te bucuri de el! Șă-i cântăm și la nuntă și s-o țină Dumnezeu în viață și pe mama mea, marea artistă Maria Ciobanu.”, a spus Ionuț Dolănescu.

Maria Ciobanu a luat microfonul și, înainte de a cânta, a transmis un mesaj cu lacrimi în ochi.

„Mulțumesc, dragul mamei! Nu mă lăuda așa de tare…ești fiul meu și e normal să mă lauzi. Vreau să vă spun stimați invitați, stimați români, sunt cu lacrimile în ochi, că am ajuns pe Pământul meu.

Sunt foarte emoționată și mă bucur din toată inima că am fost alături de scumpa mea prietenă, pe care am propus-o la Ansamblul Ciocârlia cu ani în urmă, eram tânără și eu eram în prag de pensie. Și acum, uite că am venit să fiu alături de ea la botez, că la nuntă nu am putut să vin că eram în America. S-a întâmplat cu pandemia asta, Dumnezeu să ne salveze să nu mai avem de acum încolo nicio opreliște să ne bucurăm și să ne veselim. Cu toții să fim sănătoși, că cea mai mare avere a omului este sănătatea. Vă mulțumesc că m-ați susținut ani de zile și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat zile să pot să ajung la botez la prietena mea. Dacă mă țin mintea și picioarele. Nu știu dacă mai pot să cânt că de doi ani nu am mai cântat.”, este discursul plin de emoții pe care l-a ținut Maria Ciobanu la botezul primului nepot al Stelianei Sima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: