Redactia.ro
Home » Monden » Maria Dragomiroiu continuă să împartă bucurie prin muzica sa. Cum a fost surprinsă recent în București

Maria Dragomiroiu continuă să împartă bucurie prin muzica sa. Cum a fost surprinsă recent în București

GALERIE FOTO (2)

Maria Dragomiroiu continuă să aducă bucurie în inimile publicului său, chiar dacă în mod oficial a ieșit la pensie. În ultimii ani a fost o figură destul de modestă în viața publică, nu a mai participat la evenimente și nici nu a susținut concerte, dar acest lucru nu a însemnat că a renunțat la ceea ce iubește cel mai mult: muzica. A fost surprinsă recent în centrul capitalei, iar imaginile recente cu ea sunt încântătoare.

Maria Dragomiroiu continuă să împartă bucurie prin muzica sa. Cum a fost surprinsă recent în București

Pentru anul 2022, Maria Dragomiroiu pregătește cu drag o surpriză ascultătorilor săi. Reprezentanți ai publicației Libertatea au surprins-o în timp ce lucra alături de echipa sa la un nou videoclip, care probabil va fi lansat în lunile ce vor urma.

Locația aleasă a fost una specială, și anume Ateneul Român. Aici a fost însoțită de echipa de filmare și de colega sa de scenă Mioara Velicu, iar trecătorii au privit-o încântați pe celebra interpretă de muzică populară. Îmbrăcată în costum național și la fel de zâmbitoare cum ne-a obișnuit, a reușit să impresioneze pe toată lumea.

Secretul părului lung al Mariei Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a fost mereu apreciată pentru părul său deosebit de lung, care a devenit emblematic pentru ea. Artista a avut încă de la debutul său pe scenă o podoabă capilară de invidiat, fapt pentru care a fost admirată de oamenii din jurul său.

Pentru artistă, cea mai mare plăcere este să-și îngrijească singură părul. Nu apelează niciodată la ajutorul specialiștilor, ci preferă să facă totul acasă, cu ingrediente naturale. Are mare grijă atunci când se spală pe cap, iar unul dintre trucurile sale este să-și clătească podoaba cu multă apă. Se oprește doar atunci când simte că totul este perfect și nu are încredere în alte persoane, deoarece ea este singura care-și cunoaște cel mai bine părul.

Ani de-a rândul, admiratoarele interpretei de muzică populară au încercat să-i afle secretele pentru un păr lung și sănătos. Aceasta a împărtășit cu bucurie tratamentele pe care le folosește, dar și produsele în care se încrede. Unul dintre acestea este săpunul de casă, care a ajutat-o să depășească perioada în care pierdea foarte mult păr, însă are și o mască naturală pe care o prepară cu multă grijă.

„Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata.[…] Când începe să-mi cadă părul, folosesc o mască pe bază de ou. Bat cinci-șase gălbenușuri și adaug peste ele ulei de ricin, de cocos și ulei de măsline. Ung părul cu acest amestec și stau așa pentru 15 minute. Apoi, îmi spăl părul”, a spus Maria Dragomiroiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: