Redactia.ro
Home » Monden » Maria Dragomiroiu, în costum de baie în plină iarnă! Așa puțini români au mai văzut-o

Maria Dragomiroiu, în costum de baie în plină iarnă! Așa puțini români au mai văzut-o

GALERIE FOTO (3)

Pe Maria Dragomiroiu, toți românii o știu pentru vocea ei, dar și pentru părul lung pentru care multe femei o admiră. Însă în costum de baie puțini au mai văzut-o, mai ales în plină iarnă.

În vârstă de 66 de ani, Maria Dragomiroiu a postat mai multe fotografii din vacanța sa în America pe rețelele de socializare. Spre surprinderea tuturor, artista de muzică popular s-a pozat la plajă.
Și cum puțini au mai văzut-o pe Maria Dragomiroiu în costum de baie, imaginile au strâns rapid multe aprecieri de la urmăritorii ei!
Aflată în Miami, vedeta populară s-a bucurat de zilele cu soare, departe de iarna din România. Cum era de așteptat, sumar îmbrăcată, interpreta și-a etalat formele, iar internauții au apreciat-o pentru naturalețea ei.

Maria Dragomiroiu, în costum de baie în plină iarnă!

”13 ianuarie 2022, la plajă în Miami!”, este mesajul postat de artista odată cu pozele din vacanța din America.

”Sunteți o femeie foarte frumoasa!”, ”Oooo! Ești superbă!”, ”Vacanta plăcută!”, ”Doamne, nu pot sa cred cât de bine arătați!!”, ”Da…. o respect foarte mult ca artist, fiecare face, ce vrea in viata personala, dar, parca era bine, odata cu varsta, si putina decenta”, ”Minunată”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Maria Dragomiroiu.

Au fost însă și comentarii mai dure legate de pensia pe care o are Maria Dragomiroiu.

”Foarte frumos,dar ce ne facem cu pensia amărîtă…. o ajunge???”, ”Eu cred că una si aceeasi persoana care plângea pe la televiziuni că are pensia mică!!!! A a primit pensie specială .Fiecare om are dreptul la vacanțe, a muncit o viață e normal,… normal este ieri plângi că nu ai si azi mă saluți din nu stiu ce insulă…”,”Aoleuuuu…. vă ajunge pensia sau vă trimitem noi la întoarcere?”, sunt printre mesajele primite de artistă în acest sens.

Cum i-a luat foc părul Mariei Dragomiroiu la un eveniment

Deși toată lumea o invidiază pentru părul frumos, Maria Dragomiroiu a povestit și un episod extrem de neplăcut petrecut la un eveniment.

Artista a povestit că în timp ce cânta, a mers printre mese, moment în care a atins cu părul o lumânare aprinsă dintr-un sfeșnic.

”Cântam și aveam negative și mergem și aveam spectacole în Germania și eu care nu stau pe scenă niciodată m-am dus printre lume, eu pun toată lumea să cânte, și odată intrând în priza spectacolul am întins peste o masă, pe fiecare era un sfeșnic cu o lumânare, și părul a venit deasupra lumânării și părul a luat foc. (…) Acel domn mi-a trecut părul printre palme și s-a stins, dar a rămas un miros”, a povestit Maria Dragomiroiu într-un interviu pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: