Redactia.ro
Home » Știri » Maria Gheorghiu are previziuni sumbre pentru Klaus Iohannis. Clarvăzătoarea spune că a fost anunțată de Duhul Sfânt

Maria Gheorghiu are previziuni sumbre pentru Klaus Iohannis. Clarvăzătoarea spune că a fost anunțată de Duhul Sfânt

Celebra clarvăzătoare Maria Gheorghiu anunţă schimbarea ordinii la nivel mondial. Clarvăzătoarea a povestit ce soartă vor avea șefii statelor și cum va funcționa lumea în următorii ani, dar şi când va veni noua globalizare.

Maria Gheorghiu are previziuni sumbre pentru Klaus Iohannis

Maria Gheorghiu este de părere că printre șefii statelor care vor pleca de la conducere unul câte unul, se află și Klaus Iohannis, preşedintele României. Aceasta a spus, la BZI live, că: „La șase și jumătate auzeam un glas care spunea: „Șefii statelor vor pleca unul câte unul. A venit mondialul peste noi, a venit legea mondială”.

„Aici dădea și nume, dar eu nu mi-am permis să dau nume, pentru că nu vreau să lezez autoritatea cuiva. Cam toți erau la rând care plecau, în frunte cu al nostru. Deci așa a fost mesajul și spunea că a venit legea mondială peste noi. Eu de mult am scris că vine o nouă globalizare, că se va forma un nou guvern, dar va fi la nivel mondial și șefii acelui guvern mondial vor da ordine în fiecare țară, ce și cum să facă, cum să trăiască, ce salarii, ce pensii, deci asta ne așteaptă”, a continuat Maria Gheorghiu.

Maria Gheorghiu spune că a anunțat-o Duhul Sfânt

Maria Gheorghiu a ținut să anunțe că nu se știe când se va intâmpla acest lucru, dar a amintit de o previziune făcută în anul 2014, când Duhul Sfânt i-a transmis că Rusia va invada Ucraina. „Ca de fiecare dată, niciodată nu mi se spune nici măcar anul. Și de ce spun că nu știu când se va întâmpla? Chiar m-am uitat în urmă pe blog și vedeam în 2014 că scriam că Rusia va invada Ucraina. Deci eu nu mai știam de acest articol și am rămas pur și simplu uimită. Și Rusia, uite, după câți ani a invadat Ucraina, după opt ani. De la mine am scris, de la Duhul Sfânt”, a mai spus prezicătoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: