Redactia.ro
Home » Monden » Marian Godină devine tată pentru prima oară! Cine este soția polițistului celebru pe Internet

Marian Godină devine tată pentru prima oară! Cine este soția polițistului celebru pe Internet

Marian Godină este în al nouălea cer! A aflat că va fi tată de fetiță! Celebrul polițist le-a mărturisit urmăritorilor săi cu cine speră să semene micuța lui.

Marian Godină a dat marea veste că va deveni tată în stilul caracteristic. Pentru că sunt prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, celebrul polițist a mărturisit că a vorbit cu barza să aducă anul acesta o fetiță.

Marian Godină devine tată pentru prima oară!

,,Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și ne-a rezolvat el”, a scris Marian Godină pe pagina lui de Facebook.

În doar 12 ore, postarea lui Godină a strâns peste 30.000 de reacții și peste 3.500 de comentarii, prin care urmăritorii săi l-au felicitat.

Răspunzând la unul dintre comentarii, Marian Godină a mărturisit că își dorește ca micuța lui să semene cu soția sa.

,,Sper să semene cu Georgiana”, a scris celebrul polițist.

Printre cei care l-au felicitate pe Marian Godină au fost Lucian Mândruță, Traian Berbeceanu, nimeni altul decât nașul de cununie al polițistului, fost prefect al Capitalei.

Cine este soția lui Marian Godină

Însă toată lumea se întreabă cine soția lui Marian Godină? O cheamă Georgiana și are 29 de ani. Este căsătorită cu celebrul polițist din 2018.

„Meghan Markle va fi invidioasă“, a scris polițistul în ziua nunții, fiind și ziua în care Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit.

Georgiana este mai tânără cu 6 ani decât celebrul Godină. Și de fiecare dată când polițistul postează o fotografie cu soția lui, internauții nu se abțin de la comentarii ceva mai răutăcioase privind diferența de vârstă dintre ei.

Iar pozele în care apare Marian Godină cu soția sa fac senzație, adunând cele mai multe aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marian Godina (@mariangodina)

Marian Godină își mai bucură fanii cu poze alături de animalele sale de companiei. Este vorba de un uriaș câine ciobănesc, dar și lamele Pablo și Pedro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: