Redactia.ro
Home » TV » Marian Nistor, scandal după ce a fost imitat în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva”. Susține că el și soția sa au fost batjocoriți

Marian Nistor, scandal după ce a fost imitat în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva”. Susține că el și soția sa au fost batjocoriți

GALERIE FOTO (2)

În cea mai recentă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva”, doi dintre concurenți au intrat în pielea marilor artiști Marian Nistor și Dorina Paraschiv. Prestația lor n-a fost deloc apreciată de artistul în cauză, acesta din urmă acuzând că imaginea lor a fost ridicularizată.

Marian Nistor, scandal după ce a fost imitat la „Te cunosc de undeva”

Anisia Gafton și Ionuț Rusu, doi dintre concurenții ediției curente a show-ului de la Antena 1, au interpretat sâmbătă, 7 mai, o variantă modificată a piesei „Adio, pică frunza”, originară Savoy. În urma interpretării lor artistice, Marian Savoy s-a arătat deranjat de modalitatea în care a fost pusă în scenă piesa. Acesta precizează că el și partenera lui de viață au fost puși într-o ipostază ingrată și că le-a fost adus un prejudiciu de imagine.

„Tot timpul s-a făcut bășcălie de noi…după atâta muncă! Să vadă cele 70 albume ale trupei Savoy, cât și cele ale Dorinei, în special cele de folclor. Dar muzica este foarte grea. Și talentul e de la Dumnezeu. Ori majoritatea nu sunt talentați. Aș vrea să afle cei din juriu că eu îi respect foarte mult, îi respect pe participanți, până la un moment dat: să fim și noi respectați! După ce că nu ne-au cerut acordul și nici nu luăm niciun ban își bat joc de munca unui om de o viață!”, a spus artistul în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Marian Nistor spune că imaginea i-a fost lezată

Marian Nistor: „Am scris istorie în muzică”

Liderul trupei Savoy este dezamăgit și de comentariile celor prezenți în emisiunea „Te cunosc de undeva” și a ținut să le transmită câte un mesaj. Pepe a fost unul dintre cei cărora Marian Nistor li s-a adresat: „Iar lui Pepe eu îi transmit următoarele: ‘Eu pe tine te respect, îmi place ce faci. De ce dai cu noroi în mine și nu dai cu adevăr?’ Să le dea Domnul să apuce anii, vizavi de profesia pe care eu o fac… să facă pentru țara asta, ceea ce a făcut și Savoy. Câți bani am adus la stat, câte cote am adus la ARIA (Agenția de Impresariat Artistic înainte de 89- n.r.)… și nici acum nu ne-au recunoscut drepturile.

Să plece și ei pe afară, să fie România mândră de ei! Să le dea Dumnezeu sănătate, iar în ceea ce ne privește, spre deziluziile mutora dintre ei, mergem înainte. Avem mult material. Sunt onorat că fac parte din garda veche, cea căreia i se dă la cap intenționat. Dar noi avem ce spune. Să vedem ce vor spune ei. Le mulțumim pentru aprecieri, evident, cu ghilimelele de rigoare!”, și-a spus of-ul cantautorul Marian Nistor pentru Fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: