Redactia.ro
Home » Monden » Marian Vanghelie are din nou probleme cu legea. Fostul edil este citat la tribunal într-un alt dosar

Marian Vanghelie are din nou probleme cu legea. Fostul edil este citat la tribunal într-un alt dosar

GALERIE FOTO (2) Marian Vanghelie are din nou probleme cu legea

Marian Vanghelie are din nou probleme cu legea. Pe lângă scandalul cu iubita sa, Oana Mizil, Marian Vanghelie este implicat într-un nou dosar. Fostul primar al sectorului 5 este citat în fața judecătorilor de la tribunalul București. Politicianul trebuie să se prezinte săptămâna viitoare în fața anchetatorilor.

Marian Vanghelie are din nou probleme cu legea. Fostul edil este citat la tribunal într-un alt dosar

Marian Vanghelie are din nou probleme cu legea. În urmă cu o zi, a izbucnit un scandal în familia lui Marian Vanghelie. Se zvonește că fostul edil ar fi agresat-o fizic pe iubita sa, Oana Mizil. Pe lângă această situație scandaloasă, Marian Vanghelie pare să aibă din nou probleme cu legea,. Fostul primar al Sectorului 5 este citat în fața judecătorilor de la tribunalul București, într-un dosar în care Direcția Națională Anticorupție a cerut redeschiderea urmăririi penale. Situația ar fi început în 2016, când DNA a început urmărirea penală față de Marian Vanghelie și față de membrii comisiei de la Primăria Sectorului 5, toți fiind acuzați de abuz în serviciu.

Săptămâna viitoare, Marian Vanghelie trebuie să dea explicații în fața magistraților cu privire la cele două contracte publice. Isabela Nicoleta Disăgilă era în acea perioadă Directorul Economic al Primăriei Sectorului 5, dar și membru în comisia care a atribuit cele două contracte de prestări servicii de salubritate. De asemenea, Ionica Migleș era în funcția de referent superior în cadrul Direcției de Achiziții Publice și este persoana care a întocmit documentația în baza căreia s-au atribuit contractele. Florina Dragnea s-a ocupat de organizarea procedurii de atribuire, fiind președintele Comisiei.

Marian Vanghelie, despre scandalul cu Oana Mizil

Luni, 26 iulie, Marian Vanghelie a ajuns în atenția presei, după ce iubita sa, Oana Mizil a fost internată în spital în urmă cu câteva zile, pentru îngrijiri medicale. Aceasta a declarat că a fost agresată fizic de partenerul său. Medicii au fost cei care au alertat autoritățile, ulterior fiind emis un ordin de protecție provizoriu împotriva fostului edil. „La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său. Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, se precizează în comunicatul poliției.

Marian Vanghelie a reacționat și a spus că el nu este o persoană violentă, iar Oana ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i-ar fi crescut tensiunea. Acesta a recunoscut că au avut o discuție aprinsă, iar cei de pe Ambulanță ar fi auzit-o. „Deci, ne-am certat, o ceartă firească într-o familie. Soția mea are probleme cu tensiunea! Din cauza tensiunii, i s-au încleștat mâinile, ne-am speriat și am chemat salvarea. Am chemat salvarea, evident ne-au întrebat de la ce s-a întâmplat și am spus că ne-am certat, ce era să spunem? Să spunem că s-a împiedicat și a căzut de la etajul 2”, a declarat Marian Vanghelie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: