Redactia.ro
Home » Știri » Marina Almășan, despre problemele de sănătate ale lui Victor Socaciu, abia externat din spital: „Am aflat întâmplător”

Marina Almășan, despre problemele de sănătate ale lui Victor Socaciu, abia externat din spital: „Am aflat întâmplător”

Marina Almășan este una dintre fostele soții ale lui Victor Socaciu, cel care s-a confruntat cu probleme de sănătate care l-au dus pe patul de spital. Fosta soție a vorbit pentru prima dată despre problemele artistului. Cei doi foști soți nu au rămas în relații bune după divorț.

Marina Almășan și Victor Socaciu au divorțat după o relație de 16 ani, iar despărțirea nu a fost deloc amiabilă! Timp de 5 ani, cei doi foști soți s-au războit prin tribunale. Mai mult de atât, și-au spus vorbe grele, iar situația l-a făcut pe fiul lor să nu mai vrea să audă de tatăl lui.

“M-aş bucura să pot spune că relaţiile cu Victor Socaciu sunt bune, civilizate. Din păcate, nu e aşa”, spunea cunoscuta pretentatoare de la TVR, în urmă cu câțiva ani.

Marina Almășan, despre problemele de sănătate ale lui Victor Socaciu

Marina Almășan a vorbit pentru prima dată despre fostul soț Victor Socaciu și problemele care l-au dus direct pe patul de spital.

Vedeta TV s-a declarat neinteresată de actualele probleme ale fostului soț.

„Nu mai sunt de zece ani cu el. Nu am mai vorbit nici după ce s-a externat. Am aflat de problemele lui de sănătate întâmplător, de la un medic cunoscut, că a fost internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale. I-ar fi cedat rinichii transplantați.

Nu știu care e starea lui, nu am vorbit deloc cu el. Nici eu, nici băiatul.”, a declarat Marina Almășan, pentru Impact.

Marina Almășan, numită hienă de Leonard Miron

În vîrstă de 59 de ani, Marina Almășan a ajuns în mijlocul unui scandal monstru cu Leonard Miron, care a numit-o pe Marina drept „o hienă care a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență în TVR”.

„Cel care a emis acele mizerii este o persoană destul de discutabilă. Eu fac parte din categoria oamenilor care știu să separe valoarea profesională a individului de caracterul său. Drept pentru care, chiar dacă m-a dezamăgit în repetate rânduri, ca om (și nu mă refer la relația cu mine, ci la tot parcursul său, în timp), nu-i voi nega niciodată calitățile.

E adevărat, mi s-a părut de netolerat situația la care m-am și referit, de altfel, în editorialul meu – când lui Miron i s-a tolerat (nu mă întrebați cum și de ce) să lucreze ca stewardesă și să ia bani de la TVR.

Atunci, cred, a fost singura dată când m-am revoltat public. În rest, fiecare cu viața lui, cu iubirile lui, cu profesia și speranțele personale”, a declarat Marina Almășan, în luna martie a acestui an.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: