Redactia.ro
Home » Monden » Marina Almășan și-a arătat public susținerea față de Diana Șoșoacă. Cele două sunt legate de o frumoasă prietenie

Marina Almășan și-a arătat public susținerea față de Diana Șoșoacă. Cele două sunt legate de o frumoasă prietenie

Diana Șoșoacă a fost în ultimele luni în centru unor discuții controversate în spațiul public, fiind judecată adesea aspru pentru deciziile și comportamentul său. Incidentul recent cu jurnaliștii Italieni, care s-a finalizat cu intervenția poliției, i-a atras numeroase critici atât din parte presei din România, cât și a celei din Italia, însă senatoarea se bucură însă de multă susținere. Cea care o apără este Marina Almășan, fosta soție a regretatului artist Victor Socaciu.

Marina Almășan și-a arătat public susținerea față de Diana Șoșoacă

Mariana Almășan și Victor Socaciu au divorțat în anul 2o12, iar procesul a fost unul lung și anevoios. Fosta parteneră a artistului a avut anumite pretenții materiale, pentru care s-a luptat în instanță. Puțini sunt cei care știu că aceasta a fost reprezentată de Diana Șoșoacă, care în acel moment era o avocată foarte apreciată în țara noastră. Cele două au colaborat foarte bine, iar rezultatele au fost pe măsură.

De atunci însă, Diana Șoșoacă s-a implicat tot mai mult în politică, iar în cele din urmă a ajuns un personaj controversat în presa din România. Cel mai adesea, este criticată pentru deciziile și declarațiile sale, cu toate că se bucură și de un număr foarte mare de susținători.

În timp ce numele senatoarei a devenit foarte popular în presă, alături de ea au apărut și alte personalități cunoscute, printre care și Marina Almășan. Fosta parteneră a lui Victor Socaciu a adresat acest subiect recent, mărturisind că atitudinea presei față de prietena sa nu este una etică, fiind menită doar să atragă un public cât mai mare.

„În ultima vreme, numele meu apare deseori în asociere cu cel al Dianei Șoșoacă. Numeroși jurnaliști, căutând să facă subiecte din orice, se agață de numele sonor al celebrei avocate (nu știu de ce, dar am sentimentul că îl folosesc în mod batjocoritor, deși de la tatăl meu, jurnalist vechi, știu că de numele omului și de fizicul său nu ai, pur și simplu, voie să te legi, dacă ești un adevărat ziarist), băgându-l în diferite combinații pentru a isca subiecte cu multe vizualizări. Având cu Diana mulți ani de prietenie și colaborare la activ, mi-am văzut și eu numele în astfel de asocieri.”, a spus aceasta.

Cele două sunt legate de o frumoasă prietenie

Chiar dacă relația dintre Diana Șoșoacă și Marina Almășan a început ca una profesională, cele două sunt legate acum de o frumoasă prietenie. Astfel, indiferent de situația dificilă în care se află senatoarea, prietena sa i-a promis că-i va fi mereu alături și o va susține în deciziile sale.

Doamna Almășan este decisă să-și păstreze această poziție indiferent de circumstanțe, chiar dacă Diana Șoșoacă va continua să fie ținta publicațiilor și a cetățenilor de la noi.

„Chiar și în situația în care proaspăta senatoare din România ar fi fost declarată “persona non grata”, “dușman național”, “inamicul publici nr.1” sau te miri ce altceva în această manieră, ca prietenă de peste două decenii, nu i-aș întoarce niciodată spatele. Adevărații prieteni nu procedează așa! Ba, mai mult, i-aș fi alături, încercând s-o ajut cum pot, dacă s-ar afla în impas. Așa sunt eu construită.”, a explicat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: