Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh la un pas de a fi bătut după un concert în Caracal. Care ar fi fost motivul

Mario Fresh la un pas de a fi bătut după un concert în Caracal. Care ar fi fost motivul

Cum arăta Mario Fresh în copilărie

Mario Fresh, ginerele Andreei Esca se bucură de un succes răsunător în ultimii ani. Băiatul este unul dintre cei mai bine cotați artiști și acum a început să aibă concerte prin țară după o perioadă de pauză.La ultimul său concert era cât pe-aci să fie luat la bătaie de niște bărbați din public, conform spuselor unui alt martor.

Care a fost motivul pentru care bărbații voiau să îl bată pe Mario Fresh

Mario Fresh a avut un concert de zile mari în Caracal, la o locație selectă cu piscină. Acesta a concertat 45 de minute și fanii au fost în extaz, atât de extaziați încât câțiva bărbați din public nu voiam ca acesta să mai coboare de pe scenă. O sursă cancan.ro a dat declarații pe marginea acestui subiect. Aceasta a relatat că în public câțiva bărbați ar fi vrut să îi aplice o corecție lui Mario Fresh deoarece după părerea lor a cântat mult prea puțin. Din fericire nu s-a ajuns la acest lucru deși mai era doar un pas.

Mario a cântat fix acolo, la piscină. Au venit foarte mulți oameni să-l vadă, să-l asculte, în special adolescenți. La un moment dat, Mario ne-a mulțumit tuturor pentru prezență și s-a retras. Atunci, chiar la masa de lângă mine, am auzit câțiva bărbați că sunt nemulțumiți de faptul că a cântat prea puțin.  Au zis: Îi arătăm noi că se pune cu cine nu trebuie. Ar fi vrut chiar să-l ia la bătaie, ziceau că e bătaie de joc să cânte atât de puțin, însă probabil nu știu și nu iau în calcul faptul că oamenii ăștia au și ei viața lor. Nu pot să vină să cânte 3 ore pe o sumă modică. În timp ce ei se certau pe acolo și erau nemulțumiți, Mario a plecat.„, a declarat bărbatul martor la eveniment.

Ce a spus Mario Fresh despre zvonuri

Mario Fresha  fost contactat si acesta a declarat faptul că nici nu a fost vorbă de vreo bătaie. El a susținut că a fost mereu înconjurat de manager și de bodyguarzi și tot concertul a fost unul pașnic. Acesta a precizat că nu o sa se mai întâmple incidente de genul cum a fost acela din Mamaia de anul trecut. Din nefericire, în urmă cu un an, Mario Fresh a fost bătut cu bestialitate în Mamaia.

Nu există așa ceva. Am fost mereu înconjurat de managerul meu, de bodyguarzi și de șeful clubului. Am cântat 45 de minute, programul meu, iar toți oamenii au fost pașnici. A doua oară nu se mai întâmplă, după anul trecut, la mare!„, a  declarat Mario Fresh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: