Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh regretă ruptura de Alex Velea. Artistul a făcut declarații uluitoare: „Simțeam să cer o părere”

Mario Fresh regretă ruptura de Alex Velea. Artistul a făcut declarații uluitoare: „Simțeam să cer o părere”

GALERIE FOTO (4) Mario Fresh regretă ruptura de Alex Velea

Mario Fresh regretă ruptura de Alex Velea. Spre surprinderea multora, Mario Fresh și Lino Golden au decis să meargă separat în carieră și să se distanțeze de Alex Velea, cel care i-a ajutat în carieră. Deși a trecut mult timp, Mario a recunoscut că mai sunt momente în care iubitul Antoniei îi lipsește.

Mario Fresh regretă ruptura de Alex Velea. Artistul a făcut declarații uluitoare: „Simțeam să cer o părere”

Mario Fresh regretă ruptura de Alex Velea. În urmă cu doi ani, Lino Golden și Mario Fresh au decis să se separe de Alex Velea, cel care i-a ajutat să ajungă pe culmile succesului. Velea l-a susținut pe Mario Fresh încă de mic în carierasa, prietenia și colaborarea sa a luat sfârșit. Invitat într-o emisiune TV, Mario a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu iubitul Antoniei. Potrivit acestuia, cei doi nu mai au nicio relație și nu își mai vorbesc deloc.

Cu toate astea, artistul spune că au fost momente de când s-au separat în care avea nevoie de sfatul luio Velea sau să îi scrie cu privire la anumite lucruri din cariera lui, dar și-a dat seama că se poate descurca și singur. ”Sunt momente, da, nu știu. Da, dar rar. Erau momente când simțeam nevoia să cer o părere, doar o părere de la el, dar mi-am dat seama că pot să gândesc și singur”, a spus Mario Fresh.

În urmă cu câteva luni, iubitul Alexiei Eram declara că a rămas cu un gust amar după separarea de Alex Velea și Antonia. Artistul declarat că s-a implicat foarte mult și să sentimentele sale au fost călcate în picioare, iar cuplul Velea-Antonia l-au dezamăgit. „Câteodată sunt puțin prost. Iubesc prea mult. Nu se pune problema de relația mea cu Alexia. Este vorba de câtă iubire dăruiesc oamenilor care nu merită. Am fost recent foarte dezamăgit și neplăcut surprins de foarte multe persoane din viața mea, atunci când s-a făcut ruptura aia.Foarte mulți oameni m-au abandonat și eu i-am iubit foarte mult pe toți. Cei care m-au abandonat.. puteam să fac orice pentru ei. Pur și simplu, de azi pe mâine, nu am mai existat pentru ei”, a declarat Mario Fresh în urmă cu ceva timp.

Alex Velea, dezamăgit de Mario Fresh

Alex Velea s-a declarat și el dezamăgit de situația produsă. La rândul lui, a declarat că așteptările i-au fost înșelate și că nu vrea să le mai acorde nicio șansă „băieților lui de suflet”.

„Și ce dacă am fost dezamăgit? Mai bine. Asta mă face să fiu puternic, mai tare și să mă gândesc mai profund asupra unor lucruri. Dumnezeu să-i ierte pe cei care m-au dezamăgit. Am spus ce era de spus. Nu pot să iert falsitatea, închipuirea, mai multe. Nu sunt iertător. Nu prea dau a doua șansă. Niciodată. Nu există așa ceva.Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să pot crea o familie în care să ne sprijinim, să ne ajutăm şi când suntem pe val şi când cifrele scad. Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiune lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society.”, a spus Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: