Redactia.ro
Home » Știri » Mario Iorgulescu scapă de proces după accidentul provocat în urmă cu doi ani? Doi copii rămași orfani de tată, fiul lui Gino Iorgulescu e încă internat

Mario Iorgulescu scapă de proces după accidentul provocat în urmă cu doi ani? Doi copii rămași orfani de tată, fiul lui Gino Iorgulescu e încă internat

Au trecut doi ani de când Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident în urma căruia un tânăr de 24 de ani a părăsit această lume, iar doi copii au rămas orfani de tată. Încă internat în Italia, acum fiul lui Gino Iorgulescu ar putea scăpa de proces.

Fiul lui Gino Iorgulescu, nimeni altul decât șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, a urcat la volan în noaptea în care urma să se întâmple tragedia nu doar băut, ci și sub influența drogurilor, după cum susțin chiar procurorii de caz. Dar avocatul său spune acum că Mario Iorgulescu nu poate face față unui proces.

Chiar în cursul zilei de miercuri a fost cerută în dosar o expertiză psihiatrică în acest sens, care ar putea fi realizată de specialiști italieni.

Mario Iorgulescu scapă de proces după accident? Fiul șefului LPF, internat în Italia

La doi ani de la accidentul mortal de pe Șoseaua Chitila, în urma căruia fiul șefului LPF a fost acuzat că a provocat moartea unui tânăr de 24 de ani, Mario Iorgulescu este încă internat în Italia.

Fiul lui Gino Iorgulescu a fost trimis în judecată pentru omor în urmă cu un an, dar carabinierii care ar trebui să intermedieze audierea sa măcar în regim de videoconferință au transmis judecătorilor români că acest lucru nu este posibil.

Apărarea lui Mario Iorgulescu invocă o deterioare a stării sale de sănătate, dar nu ca urmare a producerii accidentului, ci a stării sale psihice. Așa că ar putea exista varianta suspendării întregii proceduri până la o eventuală însănătoșire definitivă.

Expertiza psihică a lui Mario Iorgulescu ar urmă să fie făcută în Italia, de sprecialiștii de acolo. Dacă se va stabili că fiului lui Gino Iorgulescu nu are capacitatea să participe la proces, cazul s-ar suspenda.

În acest sens, justiția n-ar mai putea decide prin sentință dacă este vinovat de crimă și ce pedeapsa merită. O decizie în acest sens ar putea fi luată peste o săptămână.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: